''O χειμώνας προβλέπεται βαρύς και δύσκολος'' - Το Live News του Ευαγγελάτου μόλις έκανε πρεμιέρα

Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''O χειμώνας προβλέπεται βαρύς και δύσκολος'' - Το Live News του Ευαγγελάτου μόλις έκανε πρεμιέρα

Την αρχή για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έκανε μόλις πριν από λίγα λεπτά και η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, με τον παρουσιαστή να καλωσορίζει το κοινό και να δίνει ευχές για ένα καλό χειμώνα. Η εκπομπή έρχεται για άλλη μια χρονιά πολλά υποσχόμενη προκειμένου να μας κρατά ενήμερους για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ο δημοσιογράφος απόλαυσε μια μεγάλη περίοδο διακοπών μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Στεφανίδου απαραίτητη προκειμένου να ''γεμίσει μπαταρίες'' και να ανταπεξέλθει στη νέα απαιτητική χρονιά. Μετά λοιπόν από τις βόλτες τους στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, επέστρεψε έτοιμος να ενημερώνει σε καθημερινή βάση το τηλεοπτικό κοινό που χρόνια τώρα τον έχει αναδείξει σε κορυφαίο παρουσιαστή.

Η πρεμιέρα της εκπομπής του Ευαγγελάτου Live News

Είπε λοιπόν ο γνωστός παρουσιαστής:

«Καλησπέρα σας. Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι και καλώς σας βρίσκουμε. Καλή σεζόν να έχουμε, και τηλεοπτική και όλων των υπολοίπων δραστηριοτήτων, από τα σχολεία, τις δουλειές, σε ό,τι τέλος πάντων είναι μπροστά μας σε αυτόν τον χειμώνα που προβλέπεται να είναι βαρύς και δύσκολος. Θα τον περάσουμε μαζί, με ψυχραιμία και προσπάθεια να σας δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από ενημέρωση», έκλεισε και πέρασε αμέσως στα θέματα της επικαιρότητας.

Για ποιο λόγο καθυστέρησε η πρεμιέρα της εκπομπής;

Όπως φαίνεται η νέα σεζόν για το MEGA δεν έχει μπει με το δεξί μέχρι στιγμής καθώς δυο ενημερωτικές εκπομπές οι οποίες θα έβγαιναν αυτές τις ημέρες στον αέρα, πήραν παράταση και άλλαξαν την ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, ο λόγος που ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή «Live News» δεν βγήκε νωρίτερα στον αέρα είναι λόγω τεχνικών θεμάτων με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην μικρή οθόνη σήμερα 24 Αυγούστου αντί για την Δευτέρα που είχε ανακοινωθεί επίσημα από το κανάλι.

Από την άλλη, η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» που επίσης ήταν να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα, λόγω κρούσματος κορωνοϊουαναβάλλεται μέχρι νεωτέρας (δείτε εδώ αναλυτικά).