Γιώργος Γεροντιδάκης: Αυτόν τον μυστηριώδη ρόλο θα ενσαρκώσει στο νέο κύκλο του «Σασμού»

Η μεταγραφή του από τις Άγριες Μέλισσες ήταν από τις πιο ηχηρές

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γιώργος Γεροντιδάκης: Αυτόν τον μυστηριώδη ρόλο θα ενσαρκώσει στο νέο κύκλο του «Σασμού»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν ένας από τους ηθοποιούς που έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών μέσα από τη συμμετοχή του στην τριετή επιτυχία του ANT1, «Άγριες Μέλισσες». Έτσι όταν ανακοινώθηκε η είσοδός του στο νέο κύκλο του Σασμού, το τηλεοπτικό κοινό της σειράς ενθουσιάστηκε. Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν τώρα όλες τις λεπτομέρειες που γνωρίζουμε για το ρόλο που θα ενσαρκώσει στη συνέχεια της σειράς του Alpha.

Άλλη μια ηχηρή είσοδος στη σειρά, ήταν και αυτή του Στέλιου Μάινα, τον οποίο προλάβαμε να δούμε έστω και τμηματικά στα τελευταία επεισόδια της σειράς, μέσα από το όνειρο της γιαγιάς Ειρήνης. Ο Στέλιος Μάινας λοιπόν αναμένεται να βάλει και αυτός ως ένας Βρουλάκης φωτιά στην πλοκή...(διαβάστε εδώ τη συνέχεια).

Αυτός είναι ο ρόλος του Γεροντιδάκη στον Σασμό

Ο ταλαντούχος ηθοποιός λοιπόν, θα ενσαρκώσει τον Λευτέρη Ορφανό, έναν μυστικό αστυνομικό από τα κεντρικά της Αθήνας, ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε μυστική αποστολή στην Κρήτη. Καθήκον του είναι να παρακολουθεί κάθε κίνηση του Ευθύμη Φαρμάκη και των συνεργατών του, προκειμένου να αφανίσει ένα μεγάλο δίκτυο λαθρεμπόριου όπλων, που έχει στηθεί.

Η άφιξή του στην Αστυνομική Διεύθυνση του Ρεθύμνου, στην οποία αρχηγός είναι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, θα ενισχύσει την ομάδα, καθώς τα καθήκοντά του θα αυξηθούν και ο ίδιος θα ασχοληθεί εκτός από τον Φαρμάκη, με την εξιχνίαση του φόνου του Στεφανή Σταματάκη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που θα φέρει στην επιφάνεια, ο πρώην σύζυγος της Βασιλικής επιδιδόταν σε ύποπτες δουλειές της νύχτας και συνεργαζόταν επίσης, με τον Φαρμάκη.

4 άνδρες και 1 γυναίκα - Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο Σασμό και θα τα κάνουν όλα "μπάχαλο"

Πέντε νέοι χαρακτήρες έρχονται για να καθηλώσουν τους τηλεθεατές του Σασμού, της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη την περασμένη σεζόν. Ο ένας χαρακτήρας είναι πιο σκοτεινός από τον άλλον και όλοι κρύβουν μεγάλα μυστικά και πάθη. Το περιοδικό Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί έχει όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε.

Διαβάστε στο TV-24.gr