''Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον'': Επιστρέφει στο OPEN με κέφι και δυναμικότητα

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον'': Επιστρέφει στο OPEN με κέφι και δυναμικότητα

Έτοιμη να επιστρέψει στις οθόνες μας είναι και η Μάριον Μιχελιδάκη, αφού όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το OPEN, η εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου. Η ίδια και οι συνεργάτες της έρχονται ανανεωμένοι να μας γεμίσουν κέφι και ψυχαγωγία, αλλά και να μας προβληματίσουν δημιουργικά μέσα από την σοβαρή τους ειδησεογραφία.

Στην ίδια φάση είναι και η εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα στο κανάλι «Ποιος είναι Πρωινίατικα», για την οποία ανακοινώθηκε επίσης η ημερομηνία, ενώ βγήκε και το τρέιλερ. Πλάι στους παλιούς της συνεργάτες θα δούμε επίσης και την έλευση δύο νέων και με πείρα δημοσιογράφων, που θα ενισχύσουν την ομάδα της εκπομπής.

Η επίσημη ανακοίνωση για το «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον»

Η Μάριον Μιχελιδάκη με τους συνεργάτες της επιστρέφουν τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 στο καθιερωμένο, μεσημεριανό ραντεβού, για όσα δεν πρόλαβες, όσα δεν έμαθες, όσα θες να ξέρεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Το «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» επανέρχεται κεφάτο και δυναμικό και φέρνει καθημερινά στις οθόνες μας εικόνες από τον όλο τον κόσμο πριν γίνουν viral, καινούριες τάσεις, πλούσια ψυχαγωγικά αλλά και ενημερωτικά ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες συζητήσεις!

Κάθε τι που μας φτιάχνει τη διάθεση, που μας ενδιαφέρει, που μας προβληματίζει αλλά και που μας διασκεδάζει είναι εδώ. Η Μάριον Μιχελιδάκη και οι συνεργάτες της με φρέσκια ματιά και με θετική διάθεση μας δίνουν καθημερινά ραντεβού για ένα απολαυστικό δίωρο γεμάτο χαρά και αισιοδοξία.

«Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», πρεμιέρα τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 14:00 στο OPEN

Επιμέλεια/παρουσίαση: Μάριον Μιχελιδάκη

Αρχισυντάκτης: Γιάννης Καφάτος

Μαζί της οι: Φοίβος Παπαδάκης, Γιάννης Μπούτος, Τζώρτζια Γεωργίου, Κωνσταντίνος Ντάφλος, Γιώργος Δάσκαλος, Μαρία Κατσή

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: INSTAGRAM

Αυτό είναι το πρόσωπο που θα αναστατώσει το OPEN Weekend

Η Ελένη Τσολάκη επιστρέφει στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβρη και η επίσημη φωτογράφιση για την εκπομπή της, Open Weekend, στο ανοιχτό κανάλι έχει ήδη πραγματοποιηθεί. Οι συνεργάτες της έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες και, μάλιστα, ο Δημήτρης Μηλιόγλου, πήρε την πρώτη συνέντευξη της σεζόν, από μία ηθοποιό, η οποία θα κάνει και ποδαρικό.

Ο λόγος για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, μία γυναίκα που έχει αφήσει τη δική της ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Instagram του ίδιου, δηλώνοντας πως ήταν πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την κουβέντα.

"Απόψε "ερωτεύτηκα" έναν μύθο! Το καλύτερο ποδαρικό της σεζόν... Η ΜΙΑ Ζωζώ Σαπουντζάκη έρχεται στο Open weekend και στο OPEN Tv", έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Ζωζώ Σαπουντζάκη