Το συμφώνησαν λίγο πριν την πρεμιέρα - Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Είναι όλα έτοιμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το συμφώνησαν λίγο πριν την πρεμιέρα - Η απόφαση του ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι τη μέρα που η Φαίη Σκορδά θα κάνει και επίσημα πρεμιέρα στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι, τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για την εκπομπή της με τους νέους συνεργάτες της (δείτε εδώ φωτογραφία από το γραφείο της στον σταθμό του Φαλήρου).

Ένα ζήτημα που συζητήθηκε αρκετά σχετικά με το πρωινό της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ ήταν αυτό του μάγειρα. Η παρουσιάστρια ήθελε να έχει στο πλευρό της την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ωστόσο αυτό το «πλοίο» έπλευσε προς άλλη κατεύθυνση και συγκεκριμένα, προς την κατεύθυνση του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος θα την έχει μαζί του στο Πρωινό (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από την φωτογράφιση της ομάδας του).

Ο μάγειρας που θα έχει στο πλευρό της στο ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Real Life, η Φαίη Σκορδά θα εμφανιστεί επίσης πολύ δυνατή στο κομμάτι της μαγειρικής μιας και την κουζίνα της θα την αναλάβει ο κορυφαίος σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο πρώτο MasterChef, ενώ είχε και δικές του εκπομπές στην τηλεόραση.

Οι δυο τους άλλωστε έχουν φοβερή χημεία, κάτι που είχε φανεί όταν ο σεφ είχε πάει καλεσμένος για να μαγειρέψει στο Πρωινό.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Σε ηλικία 18 ετών πήγε στην Αμερική όπου σπούδασε Οικονομικά στο UCLA και κατόπιν φοίτησε στο Culinary Institute of America. Εκεί εργάστηκε με γνωστούς σεφ όπως ο Τόμας Κέλερ. Το 1996, άρχισε να εργάζεται σε μεγάλα ξενοδοχεία όπως το Sheraton Hotel, όπου ήταν ο executive chef, καθώς και σε άλλα γνωστά εστιατόρια της Αμερικής.

Το 2001, επέστρεψε στην Ελλάδα, και το 2005 έγινε σεφ του εστιατορίου Αλάτσι στην Αθήνα, για το οποίο κέρδισε Χρυσό Σκούφο και βραβεία Gourmet.

Από το 2010 ως το 2013, ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στους δημοφιλείς τηλεοπτικούς διαγωνισμούς Master Chef και Master Chef Junior του Mega Channel, μαζί με τον Λευτέρη Λαζάρου και τον Γιάννη Λουκάκο. Το 2017, ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στην αναβίωση του Master Chef του Star Channel, κάνοντας τον το μόνο κριτή που εμφανίστηκε και στις δύο εκδοχές της σειράς. Αποχώρησε από την σειρά οικειοθελώς πριν την δεύτερη σεζόν.

Από το 2013 ως το 2014, παρουσίαζε την εκπομπή Χωρίς Συνταγή στο Mega Channel. Από το 2015 ως το 2017, ήταν ο παρουσιαστής και κριτής του τηλεοπτικού διαγωνισμού Blind Taste στο Star Channel.

Από το 2018, παρουσίαζε την εκπομπή μαγειρικής Food n' Friends με τον κωμικό Ηλία Φουντούλη, στο ANT1. Από το 2020, παρουσίαζε την εκπομπή Γειτονιές στο Πιάτο στο ΑΝΤ1. Το 2020, είχε τέσσερα εστιατόρια, και την υπηρεσία catering Δειπνοσοφιστήριον.