Με παλιούς και νέους συνεργάτες - Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά από τα γραφεία του ΣΚΑΪ

Χαμογελαστή και ανανεωμένη η παρουσιάστρια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με παλιούς και νέους συνεργάτες - Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά από τα γραφεία του ΣΚΑΪ

Η Φαίη Σκορδά έκανε ήρεμες διακοπές προς τη Βόρεια Ελλάδα, που τόσο αγαπάει και αφού γέμισε για τα καλά τις μπαταρίες της επέστρεψε στην Αθήνα, ανανεωμένη με σκοπό να κάνει όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Η ξανθιά παρουσιάστρια μετά από 9 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1, θα λέει καλημέρα στο κοινό της με το ίδιο χαμόγελο απλώς από διαφορετική συχνότητα. Οι προκλήσεις του νέου είναι πολλές και σίγουρα το γεγονός, ότι θα έχει να ανταγωνιστεί τον Λιάγκα από απέναντι, ο οποίος ξεκίνησε τις συσκέψεις με την ομάδα του.

Σε αντίστοιχη φάση είναι και η Σκορδά, η οποία την Πέμπτη 25/8 έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram από τα γραφεία του ΣΚΑΪ, τη νέα της τηλεοπτική οικογένεια.

Η πρώτη ανάρτηση της Φαίης Σκορδά από τα γραφεία του ΣΚΑΪ

Φαίη Σκορδά - ΣΚΑΪ

Η ανάρτηση της Φαίης λίγο πριν ξεκινήσει τις συσκέψεις

Η Φαίη Σκορδά άφησε πίσω το εξοχικό της στην όμορφη Χαλκιδική και ετοιμάζεται να γυρίσει στην Αθήνα προκειμένου να ''σηκώσει μανίκια'', για τη νέα της πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΙ. Μετά από μια δεκαετία παρουσίας στον ANT1 Σκορδά και Λιάγκας τράβηξαν χωριστούς δρόμους και έτσι η παρουσιάστρια έχει μπροστά της ένα νέο στοίχημα για την καριέρα της.

Ήδη έχει αρχίσει να κλείνει την ομάδα της για τη νέα σεζόν αν και ο πρώην συμπαρουσιαστής και σύζυγός της φαίνεται να της βάζει εμπόδια, αφού έχει κλείσει και ο ίδιος για το Πρωινό συνεργάτες που και η ίδια επιθυμούσε. Πάντως φαίνεται να είναι πολύ κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με το 4ο πρόσωπο της ομάδας της που είναι μια ξανθιά παρουσιάστρια με την οποία έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν στο ALTER.

Γράφει λοιπόν στην ανάρτησή της:

«Έφτασε η ώρα της επιστροφής.. Χαλκιδική – Αθήνα για ακόμα μια φορά.. Και μηδενίζουμε το κοντέρ και ξεκινάμε από την αρχή με πίστη ,χαμόγελα κ αγάπη. Τα ωραιότερα ταξίδια έρχονται» έγραψε η Φαίη Σκορδά.

H επιστροφή της Σκορδά στην Αθήνα για την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ