Τη θέλει διακαώς στο πάνελ - Παλιά συνεργάτιδα της Φαίης από το ALTER θα είναι το 4ο πρόσωπο της ομάδας του ΣΚΑΪ

Πολύ γνωστή δημοσιογράφος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τη θέλει διακαώς στο πάνελ - Παλιά συνεργάτιδα της Φαίης από το ALTER θα είναι το 4ο πρόσωπο της ομάδας του ΣΚΑΪ

Το καλοκαίρι σιγά σιγά οδηγείται προς το τέλος του και έτσι η ημέρα, που θα κάνουν πρεμιέρα πολλές εκπομπές μαζί και της Φαίης Σκορδά είναι πλέον πολύ κοντά. Η παρουσιάστρια δεν έχει αλλάξει μόνο κανάλι, αλλά αναμένεται να τη πλήρως ανανεωμένη, αφού θα έχει νέα ομάδα.

Γενικότερα ακούγονται πολλά για γνωστά άτομα του χώρου, που διεκδικούν να είναι στο πλευρό της, καθώς και άλλα ονόματα, που η Φαίη εμπιστεύεται και θα ήθελε μαζί της. Η Ελένη Φωτοπούλου είναι μια παρουσία, που λογικά θα ολοκληρώσει το πάνελ, με τη Φαίη να την εμπιστεύεται μιας και είχαν συνεργαστεί ξανά στο Alter.

Το 4ο πρόσωπο που ετοιμάζεται να κλείσει στην ομάδα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ

Φωτοπούλου Ελένη

Η αναφορά της Σκορδά στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ

Είναι πλέον επίσημο πως η Φαίη Σκορδά ανήκει πλέον στο κανάλι του Φαλήρου (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού) και το κοινό της περιμένει πως και πως να την δει στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

Το πρωί της Παρασκευής 12/8, στον αέρα της εκπομπής «Newsroom» οι Σταύρος Ιωαννίδης και Χρυσόστομος Τσούφης, είχαν την κουβέντα της μιας και η σημερινή εκπομπή ήταν και η τελευταία τους για την σεζόν, και έτσι έκαναν μία αναφορά στην παρουσιάστρια που πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό.

Χ.ΤΣ.: Στην τελευταία μας εκπομπή…

ΣΤ.Ι.: Πάρα πολύ ωραία! Θα κάνουμε, όπως έλεγαν και τα παιδιά πριν, 11 μήνες διακοπές!

Χ.ΤΣ.: Ναι, να ευχαριστήσουμε τη Φαίη Σκορδά που θα μας αντικαταστήσει για να κάνουμε εμείς 11 μήνες διακοπές.

ΣΤ.Ι.: Μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι!