Τα ''έσπασαν'' στο πλατό του ΣΚΑΪ - Ανατρεπτική πρεμιέρα για τους ''Αταίριαστους''

Τα χιουμοριστικά σχόλια για την αλλαγή ώρας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα ''έσπασαν'' στο πλατό του ΣΚΑΪ  - Ανατρεπτική πρεμιέρα για τους ''Αταίριαστους''

Έναρξη εβδομάδας με πρεμιέρα για τους ''Αταίριαστους'' έκανε ο ΣΚΑΪ την Δευτέρα 29/8 σε νέα ώρα με παρουσιαστές φυσικά τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο. Και οι δύο άντρες επέστρεψαν ανανεωμένοι από τις διακοπές χωρίς να έχουν χάσει ίχνος από το χιούμορ και την ευχάριστή τους διάθεση.

Το εντυπωσιακό είναι ο τρόπος με τον οποίο έγινε η έναρξη της πρώτης εκπομπής για τη σεζόν με την παραγωγή να ανοίγει το πλάνο με rock μουσική αλλά στη συνέχεια μπήκαν ελληνικά λαϊκά τραγούδια, σε ίδια διάθεση με τον τρόπο, που είχαν κλείσει τη σεζόν για το καλοκαίρι.

Η ανατρεπτική πρεμιέρα που έκαναν οι ''Αταίριαστοι''

«Κατ’ αρχάς καλή εβδομάδα, καλή αρχή, καλημέρα! Μετά τις 12 πάει να λέμε καλησπέρα» είπε αρχικά ο Γιάννης Ντσούνος, ενώ ο Χρήστος Κούτρας πρόσθεσε: «Καλησπέρα, καλή εβδομάδα, καλή σεζόν να έχετε κι εσείς. Καλή σεζόν να έχουμε κι εμείς.

Θα δείτε πολλές αλλαγές φέτος, αλλά αυτό που δεν αλλάζει φέτος είναι ότι προσέξαμε και δεν χάσαμε γραμμάριο».

Έκλεισαν την εκπομπή ανατρεπτικά με κλαρίνα για τις καλοκαιρινές διακοπές

Αυλαία έριξε και η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Αταίριαστοι» σήμερα Παρασκευή 29/7 με τους παρουσιαστές Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο να δίνουν ραντεβού για τον Αύγουστο και να ανακοινώνουν νέα ώρα για την εκπομπή τους. Οι ίδιοι δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την αλλαγή, ωστόσο όπως είναι λογικό η μετακίνηση της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, η παρουσιάστρια άκουσε το πρώτο ηχηρό όχι από το κανάλι, αφού το αρχικό της αίτημα για τις ώρες της εκπομπής δεν ικανοποιήθηκε. Έτσι η εκπομπή των αταίριαστων θα γίνει ακόμα πιο πρωινή προκειμένου στη συνέχεια να ακολουθεί η εκπομπή της Φαίης που δεν θα περιλαμβάνει καθόλου ενημέρωση, αφού θα την έχουν καλύψει οι ίδιοι.

Είπαν λοιπόν οι δύο παρουσιαστές στο φινάλε της εκπομπής τους:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους εσάς κυρίως, γιατί εμείς χωρίς εσάς δεν είμαστε τίποτα. Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που είναι πάντα εδώ μαζί μας. Αλλάζουμε ώρα. Η σεζόν θα μας βρει σε διαφορετική ώρα. Από τις 29 Αυγούστου πιθανότατα, θα δούμε. Αλλά την καινούργια σεζόν θα είμαστε σε διαφορετική ζώνη και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.

Θέλουμε να ευχηθούμε στους συναδέλφους που έφυγαν “καλή επιτυχία”. Διπλή “καλή επιτυχία” στους ανθρώπους τους καινούργιους που έρχονται εδώ και τριπλή “καλή επιτυχία σε εμάς”. Να έχουμε την υγειά μας. Να περάσετε καλά.

Και εμείς υποσχόμαστε την καινούργια χρονιά θα αλλάξουμε αρκετά πράγματα, πάντα όμως με το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση. Ευχαριστούμε πολύ, καλό καλοκαίρι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Κούτρας στο φινάλε της εκπομπής».

Οι ίδιοι δεν αποκάλυψαν την ώρα, ωστόσο σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες θα τους βλέπουμε 10:00 - 12:00.

Αποχαιρέτησαν μάλιστα τους τηλεθεατές με παραδοσιακό τρόπο και συγκεκριμένα με...κλαρίνο.