Την κοιτούσαν όλοι στο νησί - Σαν άλλη ντίβα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή του Τσιμιτσέλη για ψάρεμα

Με μακρύ φόρεμα και καπελαδούρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την κοιτούσαν όλοι στο νησί - Σαν άλλη ντίβα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή του Τσιμιτσέλη για ψάρεμα

Μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, θα την δούμε στην εκπομπή Fishy που παρουσιάζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης (δείτε backstage φωτογραφία). Τα γυρίσματα γίνονται σε διάφορα νησιά της Ελλάδας με διάσημους καλεσμένους και στην Άνδρο δεν γινόταν να μην δούμε την "βασίλισσα" της ελληνικής τηλεόρασης.

Όπως παρακολουθήσαμε στο trailer που κυκλοφόρησε, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με μακρύ με pirnt φόρεμα αλλά και τεράστιο καπέλο, σαν ντίβα του hollywood, με σκοπό να πάει για ψάρεμα.

Οι επικές ατάκες μάλιστα από την ίδια και τα γέλια δεν έλειψαν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να τις λέει χιουμοριστικά "Μας κοιτάνε Ελένη". Σε αυτή την εμφάνιση, θα δούμε την Μενεγάκη πιο διαφορετικά και χαλαρή από κάθε άλλη φορά.

Η εμφάνιση της Μενεγάκη στο Fishy

Το σπίτι της στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστια αδυναμία στην Άνδρο και όπως μας έχει συνηθίσει, όποτε έχει καλό καιρό και είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις κάθε Παρασκευή μετά το κανάλι παίρνει το πλοίο και ταξιδεύει για τα πανέμορφα Άχλα, όπου διατηρεί ξενοδοχείο ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος (δείτε φωτογραφίες).

Το σπίτι λοιπόν, φυσικά ανήκει στο συγκρότημα ”Όναρ” το οποίο ετοίμασε με πολλή αγάπη η παρουσιάστρια παρέα με τον αγαπημένο της. Είναι το προσωπικό του καταφύγιο και το έφτιαξαν έτσι για να περνάνε όμορφες στιγμές χειμώνα - καλοκαίρι.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος