«Μου θυμίζεις την...» - Το σχόλιο του Χασαπόπουλου στη Μελέτη και οι ευχές για την πρεμιέρα του «Mega Καλημερα»

Το «Κοινωνία Ώρα Mega» ευχήθηκε στη Μελέτη για την πρεμιέρα της, με τον Χασαπόπουλο να την παρομοιάζει με την Κέιτ Μπλάνσετ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Facebook Κοινωνία Ώρα Mega
Facebook Κοινωνία Ώρα Mega

Η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή «Mega Καλημέρα» πραγματοποίησαν την πρεμιέρα τους τη φετινή σεζόν (δείτε τι είπε η Μελέτη για τη νέα της συνεργάτιδα). Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μέσω της εκπομπής τους «Κοινωνία Ώρα Mega» ευχήθηκαν «καλή αρχή» στην παρουσιάστρια.

Οι δύο παρουσιαστές λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής τους και την «πάσα» τους στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, έκαναν απευθείας σύνδεση με την Ελληνίδα παρουσιάστρια. Ο Χασαπόπουλος και η Βούλγαρη έστειλαν τις ευχές της στην Μελέτη, η οποία με τη σειρά της έστειλε το δικό της μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό.

Το χρωματιστό φόρεμα και η Μελέτη που θύμισε... Κέιτ Μπλάνσετ

Το φόρεμα της Ελεονώρας Μελέτη δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ανθή Βούλγαρη. Η παρουσιάστρια του «Κοινωνία Ώρα Mega» ανέφερε ότι το φόρεμα είναι πολύ ωραίο και με ιδιαίτερα χρωματιστό. Από την πλευρά του ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος σημείωσε ότι η Ελεονώρα Μελέτη μ΄αυτό το φόρεμα, μοιάζει στην Κέιτ Μπλάνσετ, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία από ότι φαίνεται ο παρουσιαστής.

Πάντως, η Μελέτη κράτησε κρυφό το υπόλοιπο φόρεμα, για να το αποκαλύψει στο ξεκίνημα της δικιάς της εκπομπής.

«Έσκασα μύτη αχτένιστη, ελαφρώς βαμμένη...» - Η "θαμμένη" φωτογραφία της Μελέτη από τον «Πρωινό καφέ»

Μετά τον Κώστα Τσουρό, και η Ελεονώρα Μελέτη το απόγευμα της Κυριακής 4/9 θέλησε να πει δύο λόγια με αφορμή την πρεμιέρα του Mega Καλημέρα. Η παρουσιάστρια ωστόσο θέλησε να το κάνει με ένα ιδιαίτερο τρόπο καθώς άνοιξε το "χρονοντούλαπό" της και μοιράστηκε στιγμιότυπα από την συνάντηση με τους δημοσιογράφους του Πρωινού Καφέ 17 χρόνια πριν.

Η φωτογραφία της Μελέτη από την εποχή του Πρωινού καφέ

«Καθώς έχουμε πρεμιέρα, έκανα ένα φλας μπακ μέσα μου από την πρώτη επίσημη πρεμιέρα που έκανα στη ψυχαγωγία, το Σεπτέμβριο του 2005. Δεν βρήκα φωτογραφίες εννοείται, καθώς δεν έχω αρχείο. Αλλά ψαχουλεύοντας στα mail που μου στέλνει κατά καιρούς με υλικό η Φαίη Κυριακοπούλου βρήκα θησαυρό.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε ήταν από την πρώτη, την πραγματικά παρθενική μου συνέντευξη στους δημοσιογράφους μετά την ανάληψη του «πρωινού καφέ». Με έβλεπαν κ τους έβλεπα πρώτη φορά»

«Μου είχε πει τότε η Κατερίνα Γκαγκάκη, ¨»να έρθεις περιποιημένη”. Ωστόσο ακόμα δεν είχα στυλίστα, δεν είχα κομμωτές, δεν είχα ανθρώπους για το μακιγιάζ. Έτσι λοιπόν έσκασα μύτη αχτένιστη, ελαφρώς βαμμένη, με το αγαπημένο μου σκισμένο τζιν και τα αγαπημένα μου διχάλα.

Σε μια από τις φωτό φαίνεται πως τα πατζάκια μου ήταν τόσο μακριά που τα πατούσα κιόλας, αλλά καθόλου δεν με ενδιέφερε, ίσα ίσα ξέφτιζε και το τζιν! Ήταν της μόδας! Ένα σοκ είχε επικρατήσει τότε για το look. «Ένα τακουνάκι έπρεπε να το βάλεις, ένα κομμωτήριο ρε παιδί μου». Αλλά δεν έβρισκα το λόγο! Μια κουβέντα θα κάναμε» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια...

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Ελεονώρα Μελέτη