Πρεμιέρα MEGA Καλημέρα (5/9): Η Ελεονώρα Μελέτη χειροκρότησε τη νέα της συνεργάτιδα

Οι πρώτες δηλώσεις στο πλατό της εκπομπής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρεμιέρα MEGA Καλημέρα (5/9): Η Ελεονώρα Μελέτη χειροκρότησε τη νέα της συνεργάτιδα

Το πρωί της Δευτέρας (5/9) η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, έκανε πρεμιέρα με την Ελεονώρα Μελέτη να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσιάσης για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για όλα προκειμένου να σημειώσει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Έτσι, θα βάλει και φέτος τη σφραγίδα της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Μάλιστα, κάπου εδώ πρέπει να τονίσουμε πως στο πλατό της εκπομπής υποδέχτηκε χειροκροτώντας τη νέα συνεργάτιδά της.

Ο λόγος για την Άννα Ζηρδέλη η οποία πριν ξεκινήσει στο MEGA, ως τηλεοπτική στέγη είχε τον σταθμό της Κάντζας ή κοινώς ALPHA όπου δούλευε ως δημοσιογράφος στην ομάδα της εκπομπής, «Super Κατερίνα».

Τα πρώτα λόγια της Ελεωνόρας Μελέτη στη πρεμιέρα του MEGA Καλημέρα

«Καλημέρα σας! Περιμέναμε και να που τη λέμε αυτή την πρώτη καλημέρα. Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Παρά το γεγονός ότι ξεκουραστήκαμε, απολαύσαμε τον ήλιο, την θάλασσα, την οικογένειά μας όταν ήρθαμε εδώ ήταν σαν να το αφήσαμε μόλις για λίγες ώρες. Ελπίζουμε να σας βρίσκουμε όλους καλά και εμείς εδώ είμαστε παρέα να τα λέμε όπως κάναμε και πέρσι».

Το μήνυμα της Καινούργιου στην Άννα Ζηρδέλη μετά την ένταξή της στο Mega Καλημέρα

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» θα βρίσκεται από την νέα σεζόν η Άννα Ζηρδέλη, η οποία θα πάρει την θέση της Φλορίντα Πετρουτσέλι, μετά την αποχώρησή της. Η δημοσιογράφος φέτος βρισκόταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ως ρεπόρτερ, ωστόσο από Σεπτέμβριο θα την δούμε στο πάνελ της Ελεονώρας Μελέτη.

Λίγες ώρες λοιπόν μετά το επίσημη trailer της πρωινής εκπομπής του MEGA, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να στείλει δημόσια τις ευχές της στην πρώην συνεργάτιδά της, μέσα από ένα story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα αγάπη μου. Θα μου λείψεις, αλλά χαίρομαι απίστευτα για την εξέλιξή σου. Σου αξίζει η κορυφή. Σ’ αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για την αποχώρηση της Άννας Ζηρδέλη από την εκπομπή της