Ατύχημα για συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη λίγο πριν την πρεμιέρα - Φωτογραφία από το τροχαίο

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ατύχημα για συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη λίγο πριν την πρεμιέρα - Φωτογραφία από το τροχαίο

Ένα αναπάντεχο τρακάρισμα είχε ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάλη, Γιώργος Παπακώστας. Ο σεφ της εκπομπής «Ελένη», ο οποίος είχε μιλήσει και για τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, είχε την ατυχία να διασταυρωθεί με ένα αγριογούρουνο, το οποίο δεν κατάφερε να αποφύγει. Ευτυχώς ο σεφ είναι καλά στην υγεία του και υπέστη μόνο υλικές ζημιές. Μάλιστα, αντιμετώπισε όλο αυτό το περιστατικό με χιούμορ.

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Παπακώστα μετά το τροχαίο

Ο Γιώργος Παπακώστας παρότι είχε αυτήν την περιπέτεια, το αντιμετώπισε όλο αυτό με χιούμορ. Ο γνωστός σεφ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για το τι συνέβη. Ανέβασε σχετικές φωτογραφίες από το συμβάν και έγραψε: «Αγριογούρουνο - Αυτοκίνητο, 1-0. Απλά για να καταλάβετε... Σχεδόν 200 κιλά... δεν έπαθε τίποτα. Σηκώθηκε και έφυγε. Ούτε στοιχεία δεν ανταλλάξαμε».

Η σύγκρουση προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στον συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη. Πάντως, ο ίδιος, αλλά και το αγριογούρουνο δεν έπαθαν κάτι. Ο Παπακώστας είναι καλά στην υγεία του και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής Ελένη στο Mega.

Γιώργος Παπακώστας τροχαίο αγριογούρουνο
Instagram george papakostas

Γιώργος Παπακώστας τρακάρισμα αγριογούρουνο
Instagram george papakostas

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Παπακώστα

Ο Γιώργος Παπακώστας γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στις κουζίνες, καθώς ο πατέρας του, με καταγωγή από την Ορεινή Ναυπακτία είχε εστιατόρια στην Νέα Υόρκη.

Με την οικογένειά του γύρισαν στην Ελλάδα όταν ήταν ακόμη παιδί και σύντομα ξεκίνησε να δουλεύει στα Casa di Pasta, Cubanita κ.α όπου και έμαθε τη δουλειά μέσα και έξω από την κουζίνα.

Σπούδασε στο ΝΥU και αμέσως μετά το πέρας των σπουδών του ανέλαβε το Green Kitchen στο Upper East Side της Νέας Υόρκης. Μετά και από την αποφοίτησή του από το French Culinary Institute, έκανε ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές επιχειρήσεις και δούλεψε για Chef όπως ο Daniel Boulud, Alain Ducasse, Gordon Ramsay και Jean Georges Vongerichten.