«Μην βιάζεστε να ξεκινήσει ο Σασμός» - Το μήνυμα του Αυγουστίδη για τη 2η σεζόν

Ο Ορφέας Αυγουστίδης συνεχίζει να απολαμβάνει τα θαλάσσια σπορ, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα για την πρεμιέρα του Σασμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Facebook Orfeas Avgoustidis
Facebook Orfeas Avgoustidis

Ο Σασμός κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό την περασμένη σεζόν και όλοι αναμένουν πως και πως τη δεύτερη σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου στον Alpha. Ο Ορφέας Αυγουστίδης, που το καλοκαίρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές, αλλά έστειλε και ένα μήνυμα στους φαν μεγάλης επιτυχίας της περσινής χρονιάς.

Ο Ορφέας Αυγούστιδης εκτός από την ηθοποιία φαίνεται ότι αγαπάει και τα θαλάσσια σπορ. Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία πάνω σ΄ένα sup και θέλησε να πει το δικό του αντίο στο καλοκαίρι. Η ξεκούραση έφτασε στο τέλος της για τον πρωταγωνιστή του Σασμού και ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Το Sup-ίσμα, το τρολάρισμα των φαν του Σασμού και το μήνυμα του Αυγουστίδη

Ο Ορφέας Αυγουστίδης θέλησε να κάνει λογοπαίγνιο με τη φωτογραφία, που ανέβασε πάνω στο sup. Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Τέρμα το sup-ισμα, καλό φθινόπωρο». Οι θαυμάστριες του αποφάσισαν να του απαντήσουν στο ίδιο ύφος και γι αυτό τον χαρακτήρισαν sup-ια.

O πρωταγωνιστής του Σασμού σήκωσε... το γάντι και έκανε ένα στόρι, απατώντας στις θαυμάστριες του, αλλά και στους φαν της σειράς που του στέλνουν ότι ανυπομονούν να ξεκινήσει ξανά η σειρά. Ο Αυγουστίδης ανέβασε φωτογραφία από τον Σασμό κι έγραψε: «Bρε ανυπόμονοι, αν βιάζεστε να ξεκινήσει ο Σασμός είναι σα να βιάζεστε να τελειώσει το καλοκαίρι».

Ορφέας Αυγουστίδης Σασμός
Instagram Orfeas Avgoustidis

Μεγαλώνει ο μοναχογιός του Ορφέα Αυγουστίδη - Στην παραλία με πολύχρωμο πουκαμισάκι ο μικρός Αχιλλέας

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μπορεί να έχει αρχίσει ήδη τα γυρίσματα για τον ''Σασμό'', την πολύ επιτυχημένη σειρά, που συμμετέχει όμως το καλοκαίρι δεν έχει φύγει ακόμη και έτσι ο ηθοποιός ζει μερικές ακόμα ανέμελες στιγμές.

Στην παραλία βρέθηκε μαζί με τον μοναχογιό του Αχιλλέα, τον οποίο και απαθανάτισε δημοσιεύοντας τον στο instagram σε μια όμορφη στιγμή. Το παιδί μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και έτσι μπαμπάς και γιος τρώνε μαζί πεπόνι με την Ορφέα να ''λιώνει'' με αυτή τη στιγμή, θεωρώντας ανεκτίμητα όσα ζει από την ημέρα, που έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

«Είπαν ότι τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Αυγουστίδης - Γιος