Δυσάρεστα νέα για Καραβάτου - Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό της μέλλον

Το τηλεοπτικό μέλλον της γνωστής παρουσιάστριας βρίσκεται στον «αέρα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mega.gr
Mega.gr

Η Κατερίνα Καραβάτου μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το Mega, ετοιμαζόταν να μεταπηδήσει στη Δημόσια Τηλεόραση. Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει την παρουσίαση του παιχνιδιού «Πες τη Φράση», αλλά τελικά υπήρξε η μεγάλη ανατροπή.

Η ΕΡΤ και η Κατερίνα Καραβάτου ήταν σε προχωρημένες επαφές. Οι συζητήσεις είχαν φτάσει ακόμη και στο επίπεδο μπάτζετ των συνεργατών της παρουσιάστριας. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι έχουν κλείσει και ότι μένει η ανακοίνωση, η Δημόσια Τηλεόραση έφερε τα πάνω κάτω, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.

Η Καραβάτου έμαθε από δελτίο Τύπου ότι είναι εκτός προγράμματος

Η ΕΡΤ μόλις μία εβδομάδα πριν την παρουσίαση του προγράμματος αποφάσισε να μην προχωρήσει τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καραβάτου. Μάλιστα, δεν ενημέρωσε καν την παρουσιάστρια, η οποία έμαθε ότι δεν θα παρουσιάσει το «Πες τη Φράση» από ένα δελτίο Τύπου.

Πλέον, η Καραβάτου είναι σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης, καθώς μετά το «ναυάγιο» με το «Πες τη Φράση» έχει μείνει στον «αέρα».

Η Κατερίνα Καραβάτου έμεινε εκτός του προγράμματος της ΕΡΤ, μ΄έναν ηθοποιό να παίρνει τη θέση της στην παρουσίαση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Δημόσια Τηλεόραση, παρουσιαστής του «Πες τη Φράση» θα είναι ο Γιώργος Καραμίχος

Ο επιτυχημένος ηθοποιός αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην παρουσίαση. Ύστερα από σειρά επιτυχημένων παρουσιών σε θέατρο και τηλεόραση, θα τον δούμε σ΄έναν διαφορετικό ρόλο.

Αγνώριστος ο γιός της Καραβάτου - Οι φωτογραφίες που δείχνουν πόσο μεγάλωσε ο μικρός Αρίωνας

Η Κατερίνα Καραβάτου φροντίζει να εξομολογείται πολύ συχνά και στα social media την λατρεία που έχει προς τα δυο της παιδιά που απέκτησε με τον Κρατερό Κατσούλη, Αρίωνα και Αέλια. Μετά από μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνει επιτέλους διακοπές μαζί τους και βρήκε δυο φωτογραφίες του γιου της στις οποίες είναι εμφανές το πόσο έχει μεγαλώσει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Πρόσφατα μάλιστα μέσα από ανάρτησή της αποκάλυψε και το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ταλέντο του μικρού, που δεν είναι άλλο από την φωτογραφία. Πειραματίζεται μάλιστα πάνω στη μαμά του, αλλά και στη γάτα της οικογένειας, με κάποιες φωτογραφίες να είναι πολύ καλές και άλλες της Καραβάτου να είναι λίγο...τρεμουλιαστές.

Ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο στιγμιότυπα με τον γιο της, Αρίωνα και την ίδια να φορά το ίδιο μπλουζάκι. Πρόκειται για μία φωτογραφία πέντε χρόνια πριν και μία του «σήμερα» την οποία τράβηξε η κόρη της, Αέλια.

«Χαχαχα! Σοκ! Σχεδόν το μοναδικό πράγμα που έχει μείνει ίδιο, είναι το μπλουζάκι…» σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου.

Ο γιος της Καραβάτου πέντε χρόνια πριν