Άπιστος: Η Ασιγιά θα έρθει αντιμέτωπη με ένα πανούργο σχέδιο

Όλα όσα θα δούμε την Τρίτη 6/9

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άπιστος: Η Ασιγιά θα έρθει αντιμέτωπη με ένα πανούργο σχέδιο

Για άλλο ένα επεισόδιο οι τηλεθεατές της αγαπημένης σειράς ''Άπιστος'' αναμένεται να δουν καταιγιστικές εξελίξεις στο σίριαλ, αφού νωρίτερα η Ασιγιά συνάντησε για τελευταία φορά τον Αράς με σκοπό να του πει πόσο την πλήγωσε αφήνοντάς την να μάθει τα πάντα από τον Βολκάν.

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά ''Άπιστος'' την Τρίτη 6/9

Ο Βολκάν προσκαλεί την Ασιγιά, τον Αλί, και όλους τους φίλους τους σε γεύμα στο νέο του σπίτι. Η Ντερίν νιώθει πιο μόνη και απελπισμένη από ποτέ, και οι αντιδράσεις της τρομάζουν ακόμα και την ίδια της τη μητέρα. Ο Αράς επιστρέφει στη Ραιδεστό και ανακοινώνει στην Ασιγιά ότι χώρισε και επίσημα με τη Λεϊλά, και πως η εταιρία του αγόρασε το νοσοκομείο της για να το σώσει από τα οικονομικά του προβλήματα.

Η Λεϊλά ζητά από τη Ντερίν τη βοήθειά της για να μη χάσει τα πάντα στο διαζύγιο. Ο Αλί δεν χαίρεται καθόλου που ο Αράς επέστρεψε στην πόλη τους και στη ζωή της μητέρας του. Ούτε κι ο Βολκάν, που είναι πεπεισμένος πως Αράς επέστρεψε για να διεκδικήσει και πάλι την Ασιγιά. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά δέχεται να εκπροσωπήσει το νοσοκομείο σε ένα συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή θα είναι η ευκαιρία της Ντερίν και της Λεϊλά να την παγιδέψουν.

Οι εξελίξεις της Τετάρτης 7/9

Ο Βολκάν ανακαλύπτει πως η Ντερίν όχι μόνο γνωρίζει τον Αράς, αλλά τόσο καιρό συνωμοτεί με τη γυναίκα του, τη Λεϊλά. Η Μπαχάρ οργανώνει πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Ντεριά. Τέλος, η Λεϊλά κηρύσσει ανοιχτά τον πόλεμο στον Αράς. Αν δεν πάρει πίσω την απόφασή του για το διαζύγιο, τότε εκείνη θα δημοσιοποιήσει κρυφές φωτογραφίες του με την Ασιγιά για να τους διασύρει σε όλη την πόλη.

Η Ασιγιά μαθαίνει πως η Ντερίν κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό που έχει στήσει η Λεϊλά προκειμένου να μην τη χωρίσει ο Αράς. Η Ντερίν όμως επιμένει πως δεν κατάλαβε τι έκανε, και πως η Λεϊλά την ξεγέλασε και τη χρησιμοποίησε.