Ρομαντικό ταξίδι λίγο πριν γίνουν γονείς - Τρυφερές στιγμές για Μακαλιά και Ψυχράμη

Η Αντιγόνη Ψυχράμη έκανε το... καλύτερο δώρο στον παρουσιαστή, που είχε γενέθλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram Antigoni Psichrami
Instagram Antigoni Psichrami

Ένα εντυπωσιακό δώρο επιφύλλασε η Αντιγόνη Ψυχράμη στον άντρας της, Δημήτρη Μακαλιά. Συγκεκριμένα, του έκανε δώρο ένα ταξίδι στο Παρίσι, με τους δυο τους να έχουν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ρομαντικές μέρες στην πόλη του έρωτα.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη είχε τα γενέθλια της την 1η Σεπτέμβρη, ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς είχε μία μέρα αργότερα. Παράλληλα, οι δυο τους γιόρτασαν την έβδομη επέτειο γάμου τους. Οι τρεις χαρές μαζεμένες ήθελαν και το αντίστοιχο δώρο.

Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και η Αντιγόνη Ψυχράμη και γι αυτό έκανε έκπληξη ένα ταξίδι στο Παρίσι στον Δημήτρη Μακαλιά. Ο παρουσιαστής ενθουσιάστηκε με το δώρο της αγαπημένης του και φρόντισε να το δείξει και με αναρτήσεις στα social media.

Το καλύτερο δώρο και η φουσκωμένη κοιλίτσα της Αντιγόνης Ψυχράμη

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη απόλαυσαν τις μέρες αυτές στο Παρίσι. Ο παρουσιαστής μάλιστα ανέβασε σχετική φωτογραφία μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ και έγραψε: «Τελικά δεν θα ανέβουμε ποτέ εκεί πάνω;», ενώ το συνόδευσε φυσικά με το hashtag #bestbirthdaypresent.

Δημήτρης Μακαλιάς Αντιγόνη Ψυχράμη Παρίσι
Instagram Dimitris Makalias

Οι δυο τους περιμένουν σε λίγο καιρό το νέο μέλος της οικογένειας. Η Αντιγόνη Ψυχράμη στις φωτογραφίες είναι με φουσκωμένη κοιλίτσα (Δείτε εδώ την ανάρτηση, με την οποία έκαναν γνωστή την εγκυμοσύνη) και μέσα στην τρελή χαρά.

Αντιγόνη Ψυχράμη Παρίσι
Instagram Antigoni Psichrami

"Aγχωμένη και φοβισμένη..." - Τα συναισθήματα της Αντιγόνης Ψυχράμη λίγο πριν γίνει μαμά για 2η φορά

Η Αντιγόνη Ψυχράμη, που διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες, από το μπάνιο που απόλαυσαν ομαδικώς στην θάλασσα.

Ταυτόχρονα όμως, μοιράστηκε και τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για αυτά που έρχονται.

«Τόσο πλήρης, τόσο ευτυχισμένη αλλά και αγχωμένη και φοβισμένη για το τι έρχεται…. κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική ευτυχώς που έχω εσάς, η αγάπη και η ανιδιοτέλεια που μου προσφέρετε με δυναμώνει, με εξελίσσει και με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σας αγαπάω», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι νέες φωτογραφίες της Αντιγόνης Ψυχράμη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Φωτογραφίες της Αντιγόνης Ψυχράμη με την φουσκωμένη της κοιλίτσα