Επιτέλους! Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του GNTM 5

Όλες οι πληροφορίες που θέλουμε να ξέρουμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / GNTM
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / GNTM

Το GNTM 5 είναι πιο κοντά από ποτέ και εμείς ήδη γνωρίζουμε ένα από τα κορίτσια που έχουν μπει στο σπίτι του σόου. Αυτό που δεν ήταν σίγουρο μέχρι αυτή τη στιγμή, ήταν η πρεμιέρα του ριάλιτι, καθώς φήμες το ήθελαν να ξεκινάει στα μέσα του Σεπτέμβρη, χωρίς να είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Το πρωί της Τρίτης 6/9, όμως, στην εκπομπή του STAR, Breakfast@Star, ανακοινώθηκε και επίσημα η ημερομηνία της έναρξης της πρώτης φάσης του παιχνιδιού, η οποία θα συμβεί στις 19/9. Η αγωνία που έχει δημιουργηθεί είναι πολύ μεγάλη και όλοι θέλουν να γνωρίσουν τις γυναίκες που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην τηλεόραση.

Η πρεμιέρα του GNTM

Τι συνέβη με την Σοφία Χατζηπαντελή στο σόου

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει σε λίγες μέρες ο νέος κύκλος του GNTM 5, όπως ανακοινώθηκε, ο οποίος θα είναι φανερά ανανεωμένος, καθώς επιστρέφει η Βίκυ Καγιά, η κριτική επιτροπή θα είναι διαφορετική ενώ μάλιστα θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες, οι οποίες θα είναι και μεγαλύτερης ηλικίας.

Ωστόσο, έχει δημιουργηθεί αρκετός ντόρος γύρω από το όνομα της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία είχε κάνει συμφωνία για να είναι στην επιτροπή για μερικά επεισόδια, όσο διαρκούν δηλαδή οι auditions. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων υπήρξαν μερικές εντάσεις μεταξύ των μελών της επιτροπής για αυτό και η συνεργασία της με το STAR ολοκληρώθηκε νωρίτερα.

Κατά την διάρκεια, επιπλέον, του παιχνιδιού θα δούμε και μερικούς guest κριτές, μια εκ των οποίων είναι σίγουρα η Βίκυ Κουλιανού. Τέλος, αναφορικά με τις υποψήφιες μεγαλύτερης ηλικίας, μόνο μλια μητέρα ηλικίας 40-45 ετών, έχει κλέψει τις εντυπώσεις και συνεχίζει στο παιχνίδι, όπως και μια νεαρή κοκκινομάλλα, που έχει προκαλέσει τον κακό χαμό!

Σοφία Χατζηπαντελή GNTM 5