Πρεμιέρα με έναν παλιό γνώριμο στο πλάι της - Αυτός είναι ο πασίγνωστος δημοσιογράφος που επιστρέφει στη Ναταλία Γερμανού

Δυνατό και φέτος το team του «Καλύτερα δε γίνεται»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πρεμιέρα με έναν παλιό γνώριμο στο πλάι της - Αυτός είναι ο πασίγνωστος δημοσιογράφος που επιστρέφει στη Ναταλία Γερμανού

Έτοιμη για πρεμιέρα είναι στις 10 Σεπτεμβρίου η Ναταλία Γερμανού, αφού η εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» είναι από τις τελευταίες που θα βγουν στον αέρα. Η έμπειρη παρουσιάστρια ξέρει καλά πως να συγκροτεί μια δυνατή ομάδα και γνωρίζει και ποιες είναι οι κατάλληλες προσθήκες που πρέπει να γίνουν για να ενισχυθεί. Έτσι όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του Instagram, ο παλιός της γνώριμος Χάρης Λεμπιδάκης θα είναι πλέον ο νέος της συνεργάτης.

Η ανάρτηση του Λεμπιδάκη για την επιστροφή στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Ο Χάρης Λεμπιδάκης θα μεταφέρει όλο το «καυτό» τηλεοπτικό ρεπόρταζ, με τη δική του ματιά και τον ιδιαίτερο σχολιασμό του. Ολοκληρώνοντας άλλωστε την επίσκεψή του στο Open Weekend είχε αφήσει να εννοηθεί πως σύντομα θα υπάρξουν νέα για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Επιστρέφω σε ένα παρεάκι που εκτιμώ , σέβομαι και γνωρίζω καλά ότι θα έχουμε και πάλι μια άψογη συνεργασία… Τηλεοπτικό ρεπορτάζ , σχόλιο , άποψη στο Καλύτερα δε Γίνεται από αυτό το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και κάθε ΣΚ στη 13.50 στον ALPHA !

Η ανάρτηση του Λεμπιδάκη για την επιστροφή στο Καλύτερα δε γίνεται

Αντάλλαξαν ευχές με τη Μενεγάκη πριν την πρεμιέρα τους

H Eλένη Μενεγάκη μια από τις κορυφαίες και πολύ αγαπητές στον κοινό Ελληνίδες παρουσιάστριες αντάλλαξε δημόσια σχόλια με μια εξίσου πολύ δυνατή στην τηλεόραση παρουσία, την Ναταλία Γερμανού αποδεικνύοντας και οι δύο κυρίες το αυτονόητο.

Όταν η κάθε μια είναι σίγουρη και έχει αυτοπεποίθηση για αυτό, που κάνει δεν έχει λόγο να μην έχει καλές σχέσεις ένα ''ανταγωνιστικό'' πρόσωπο.

Έτσι λοιπόν, Ελένη και Ναταλία αντάλλαξαν σχόλια σε μία δημοσιευμένη στο instagram οικογενειακή φωτογραφία μαζί με τα βιβλία, που διάβασε η πρώτη, η Γερμανού έκανε τις δικές της προτάσεις, μιας και είναι γνωστό, πως είναι λάτρης της ανάγνωσης.

«Τώρα δεν ξέρω ποτέ θα μπορώ να αφοσιωθώ σ ένα βιβλίο … Μόλις επέστρεψα και αρχίζει το τρέξιμο …. Ξέρεις … Καλή μας αρχή κορίτσι μου»!

Γερμανού - Μενεγάκη