Άπιστος: Ο Αλί ξεσπάει για τη σχέση του Αράς με τη μητέρα του

Όλα όσα θα δούμε την Πέμπτη 8/9

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άπιστος: Ο Αλί ξεσπάει για τη σχέση του Αράς με τη μητέρα του

Οι εξελίξεις για τη σειρά ''Άπιστος'', που τόσο πολύ αγαπάει το κοινό θα είναι έντονες και στο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Πέμπτη 8/9 μιας και η Λειλά δεν θα τον βάλει εύκολα κάτω και θα κάνει τα πάντα για να διαλύσει την Ασιγιά και τον Αράς.

Όλα όσα θα δούμε στον Άπιστο την Πέμπτη 8/9

Η Λεϊλά συναντιέται με τον Βολκάν και του ζητά να συμμαχήσουν, αφού έχουν έναν κοινό στόχο: τον χωρισμό του Αράς και της Ασιγιά. Η Μπαχάρ αντιμετωπίζει μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, γεγονός που ανησυχεί τους πάντες. Εν τω μεταξύ, ο Αλί συνειδητοποιεί πως τα πράγματα έχουν γίνει σοβαρά ανάμεσα στη μητέρα του και τον Αράς και αντιδρά με θυμό απέναντί της.

Η Ντερίν συνεχίζει να βγαίνει έξω όλο και πιο συχνά, νομίζοντας πως έτσι θα κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει και να την επιθυμήσει ξανά. Όμως εκείνος για το μόνο που ανησυχεί είναι πως η κόρη τους περνά πολύ χρόνο χωρίς κανέναν από τους δύο γονείς της. Ούτε η κυρία Γκιονούλ δεν μπορεί να κάνει τη Ντερίν να καταλάβει πως δεν έχει πια νόημα να σκέφτεται τον Βολκάν. Ο Αράς ανοίγει για ακόμα μια φορά την καρδιά του στην Ασιγιά και της δείχνει τα συναισθήματά του με ένα όμορφο δώρο.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 9/9;

Η Ασιγιά εξομολογείται στον Αράς πως ο Αλί έχει μεγάλο πρόβλημα να αποδεχθεί τη σχέση τους. Ο Αράς σκέφτεται πως εάν την κάνουν επίσημη, ίσως η κατάσταση εξομαλυνθεί, κι έτσι κάνει στην Ασιγιά πρόταση γάμου!

Παρ’ όλο που το διαζύγιό της με τον Αράς έχει ολοκληρωθεί, η Λεϊλά αρνείται να το αποδεχθεί και συνεχίζει να παλεύει για να πάρει πίσω τον Αράς με ακόμα ένα νέο σχέδιο. Εν τω μεταξύ, μια απροσδόκητη εξέλιξη κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα ανάμεσα στη Ντερίν και τον Βολκάν. Τέλος, η Ασιγιά ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του Αράς.