Έφτασε η στιγμή που όλοι περίμεναν: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του Asia Express

Στο κανάλι του STAR, φυσικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή φωτογραφίας: Facebook / Asia Express
Πηγή φωτογραφίας: Facebook / Asia Express

Το Asia Express έχει τελειώσει τα γυρίσματα και οι παίκτες έχουν επιστρέψει πίσω στην καθημερινότητα τους, χωρίς να έχουν αποκαλύψει τίποτα για το τι συνέβη στο ταξίδι τους. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, βέβαια, η παρουσιάστρια του σόου μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, κατά την έξοδό της από το αεροδρόμιο έκανε κάποιες σχετικές δηλώσεις.

Μέχρι τώρα, δεν ήταν γνωστό πότε θα δούμε στις οθόνες μας τα πρώτα πλάνα, όμως σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή Breakfast@Star, την Πέμπτη 8/9, η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 30/9 στις 21:00 το βράδυ στο κανάλι του STAR.

Η ανακοίνωση για την πρεμιέρα του Asia Express

Στον αέρα το πρώτο trailer του ριάλιτι

Ύστερα από το «Globetrotters», το κανάλι της Κηφισιάς εξασφάλισε τα δικαιώματα του διεθνούς τηλεοπτικού προγράμματος «Asia Express» που σημειώνει επιτυχία σε περισσότερες από 12 χώρες και θα δούμε στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβριο.

Εδώ και κάποιες εβδομάδες, τόσο τα 9 ζευγάρια όσο και οι παρουσιαστές, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Πέτρος Πολυχρονίδης, έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα του Asia Express.

Στόχος των ζευγαριών στην προσπάθειά τους αυτή είναι να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα! Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα... δείτε το trailer του Asia Express στο tv-24.gr