Πες τη λέξη: Στον αέρα το πρώτο trailer για το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ με τον Γιώργο Καραμίχο

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πες τη λέξη: Στον αέρα το πρώτο trailer για το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ με τον Γιώργο Καραμίχο

Μπορεί να είχαν ακουστεί πολλά ονόματα για την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ, με τον τίτλο «Πες τη λέξη» καθώς ανάμεσά τους ήταν και η Κατερίνα Καραβάτου ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει σύμφωμα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού που έγινε πριν από λίγες ημέρες.

Τελικά το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης είναι ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Καραμίχος και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Συγκεκριμένα, σε κάθε επεισόδιο του "Πες τη λέξη", δύο αντίπαλοι παίκτες φτιάχνουν τη δική τους δυνατή ομάδα, έχοντας συμμάχους δύο επώνυμους καλεσμένους ο καθένας.

Ο νικητής, κερδίζει ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, ενώ μπορεί να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη με το τζακ ποτ του τελικού γύρου, και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού.

Το τρέιλερ για το τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, «Πες τη λέξη»

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καραμίχου για τον χωρισμό του μετά τον ερχομό της κόρης του

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2) ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το γεγονός ότι έγινε πατέρας στα 23 του καθώς και για τον χωρισμό του λίγο μετά τον ερχομό της κόρης του.

Ο ηθοποιός, που σε λίγο καιρό αναμένεται να αποχωρήσει από τη σειρά «Ήλιος», εξήγησε πως τότε δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας, ωστόσο η κόρη του τον βοήθησε να ωριμάσει.

«Έτυχε… Ήμουν 23 ετών και δεν ήταν μια απόφαση που είχαμε πάρει από πριν (να κάνουμε παιδί). Με το που το έμαθα την ίδια μέρα, κατευθείαν μου ήρθε μια αίσθηση. Μέχρι τότε δεν είχα κανένα θέμα, ούτε με τα παιδιά, ούτε και καμιά ιδιαίτερη αδυναμία. Στα 23 μου προέκυψε να περιμένουμε την Ρεγγίνα», είπε αρχικά για τον ερχομό της κόρης του.

Για τον χωρισμό του, ανέφερε: «Στην αρχή ήμουν μόνο ενθουσιασμένος, με τη μαμά της χωρίσαμε αμέσως, οπότε ήταν κι άλλες δυσκολίες στη μέση και έλλειψη συνεννόησης. Προφανώς δεν ήμουν έτοιμος, έγινα (έτοιμος πατέρας) όταν μου έκανε η κόρη μου εκπαίδευση. Για ένα διάστημα ήμασταν και δεν ήμασταν μαζί. Δεν είχα τη δυνατότητα να την βλέπω όσο θα ήθελα.

Τρελαινόμουν, φρίκαρα, έφευγα μόνο με τον σκύλο μου. Δεν ήθελα να μιλώ σε άνθρωπο πιστεύοντας ότι κάτι έχω κάνει λάθος. Δεν ήθελα να με βλέπει το παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραμίχος.