Άπιστος: Η Λεϊλά παλεύει να πάρει πίσω τον Αράς

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά την Παρασκευή 9/9

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άπιστος: Η Λεϊλά παλεύει να πάρει πίσω τον Αράς

Οι εξελίξεις για τη σειρά ''Άπιστος'' δεν σταματάνε να τρέχουν και από ότι φαίνεται μέχρι να έρθει το τέλος του σίριαλ θα συμβαίνουν έντονα πράγματα. Έτσι λοιπόν και στο επεισόδιο της Παρασκευής 9/9, αφού ο Αλί ξεσπάει για τη σχέση του Αράς με τη μητέρα του θα συνεχίσει να έχει έντονες συμπεριφορές.

Οι εξελίξεις της σειρά την Παρασκευή 9/9

Η Ασιγιά εξομολογείται στον Αράς πως ο Αλί έχει μεγάλο πρόβλημα να αποδεχθεί τη σχέση τους. Ο Αράς σκέφτεται πως εάν την κάνουν επίσημη, ίσως η κατάσταση εξομαλυνθεί, κι έτσι κάνει στην Ασιγιά πρόταση γάμου!

Παρ’ όλο που το διαζύγιό της με τον Αράς έχει ολοκληρωθεί, η Λεϊλά αρνείται να το αποδεχθεί και συνεχίζει να παλεύει για να πάρει πίσω τον Αράς με ακόμα ένα νέο σχέδιο. Εν τω μεταξύ, μια απροσδόκητη εξέλιξη κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα ανάμεσα στη Ντερίν και τον Βολκάν. Τέλος, η Ασιγιά ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του Αράς.

Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς

Λίγες εβδομάδες έμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί οριστικά η τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ «Άπιστος», που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σας και που καθημερινά ολοένα και αυξημένα νούμερα τηλεθέασης κάνει.

Μετά τον χωρισμό της με τον Αράς, η Ασιγιά αποφασίζει επιτέλους να... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr