ALPHA: Η συνέντευξη που θα συζητηθεί - Η πρώτη καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στη πρεμιέρα του "Καλύτερα δε Γίνεται"

Ανακοινώθηκε με ένα βίντεο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή: Instagram / Natalia Germanou
Πηγή: Instagram / Natalia Germanou

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 13:50 η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της, μέσα από την εκπομπή "Καλύτερα δε Γίνεται", ενώ μάλιστα πριν μερικές ώρες κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ALPHA, που ανυπομονεί να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και να καλησπερίζει το τηλεοπτικό κοινό κάθε Σαββατοκύριακο όπως μόνο αυτή ξέρει, θέλησε να έχει ως πρώτη καλεσμένη μια πολύ αγαπημένη και επιτυχημένα τραγουδίστρια.

Η πρώτη καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στη πρεμιέρα του "Καλύτερα δε Γίνεται"

Ο λόγος φυσικά για την Καίτη Γαρμπή, η οποία θα κάνει... ποδαρικό στην εκπομπή, όπως έγινε γνωστό μέσα από το teaser της πρεμιέρας που κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα από τα social media.

«ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ !!!! Γιατί η καλή σεζόν από την πρώτη μέρα φαίνεται ! Η @kaitigarbi κάνει ποδαρικό στο πλατώ του @kalyteradeginetai Σάββατο 10/9 στις 13.50 στον @alphatv», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ναταλία Γερμανού.

Ριζικές αλλαγές λίγο πριν την πρεμιέρα - Το πλάνο της Γερμανού από το πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για όλες τις εκπομπές, μαζί και εκείνης της Ναταλίας Γερμανού, η οποία λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, πήγε από τα στούντιο του Καλύτερα δεν γίνεται, να επιβλέψει τις αλλαγές, καθώς θα είναι πολλές και ριζικές από ότι καταλαβαίνουμε από τις κούτες που έχουν κατακλείσει το πλατό.

Σε πολύ λίγες μέρες, πρόκειται να ξεκινήσει την εκπομπή της , και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, και έτσι επισκέφθηκε το πλατό της εκπομπής της, για να δει από κοντά όλες τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν για την ερχόμενη σεζόν

H ίδια σε ανάρτηση που έκανε έγραψε χαρακτηριστικά «Καλύτερα Δε Γίνεται ... loading! Καινούργιο πλατό ετοιμάζεται από τα μαγικά χεράκια του Τζιοβάνι με φανταστικά έπιπλα και άλλα πολλά που θα σας δείχνω λίγο λίγο. Η λευκή φόρμα «εργασίας» μου είναι τέλεια!».

Το πλάνο της Ναταλίας Γερμανού από το πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται