Στον αέρα το πρώτο trailer για την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» - Το νέο μέλος στην ομάδα της Γερμανού

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/  natalia_germanou
Instagram/ natalia_germanou

Πως και πως περιμένουν οι τηλεθεατές του ALPHA την μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» καθώς είναι αυτό το Σάββατο (10/9). Μάλιστα, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού η οποία θα είναι για άλλη μια φορά στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν η ομάδα που είχε από πέρυσι.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης (8/9) θέλησε να δημοσιεύσει το τρέιλερ της εκπομπής όπου ποζάρει μαζί με τους αγαπημένους της συνεργάτες. Δείτε επίσης εδώ τις δημόσιες ευχές με την Μενεγάκη λίγο πριν τις πρεμιέρες της.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για την επιστροφή του "Καλύτερα δε γίνεται"

Μάλστα, στη λεζάντα της ανάρτησης η Ναταλία Γερμανού έγραψε χαρακτηριστικά: «2+ σήμερα !! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ! @kalyteradeginetai @natalia_argyraki @panagiotis_ruff @evelina_nikoliza @dimpanopoulos @john_kordon @christoskoutras @harislebi @billdrimousis @greenpixelproductions_official @alphatv».

Ριζικές αλλαγές λίγο πριν την πρεμιέρα - Το πλάνο της Γερμανού από το πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για όλες τις εκπομπές, μαζί και εκείνης της Ναταλίας Γερμανού, η οποία λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, πήγε από τα στούντιο του Καλύτερα δεν γίνεται, να επιβλέψει τις αλλαγές, καθώς θα είναι πολλές και ριζικές από ότι καταλαβαίνουμε από τις κούτες που έχουν κατακλείσει το πλατό.

Σε πολύ λίγες μέρες, πρόκειται να ξεκινήσει την εκπομπή της , και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, και έτσι επισκέφθηκε το πλατό της εκπομπής της, για να δει από κοντά όλες τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν για την ερχόμενη σεζόν

H ίδια σε ανάρτηση που έκανε έγραψε χαρακτηριστικά «Καλύτερα Δε Γίνεται ... loading! Καινούργιο πλατό ετοιμάζεται από τα μαγικά χεράκια του Τζιοβάνι με φανταστικά έπιπλα και άλλα πολλά που θα σας δείχνω λίγο λίγο. Η λευκή φόρμα «εργασίας» μου είναι τέλεια!».

Το πλάνο της Ναταλίας Γερμανού από το πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται