Η Κλινική 13/9: Ο Χάρης, η Μάρθα, ο Μιχάλης και ο Τέλης

Οι ιστορίες που θα καθηλώσουν στο νέο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κλινική 13/9: Ο Χάρης, η Μάρθα, ο Μιχάλης και ο Τέλης

Στο σημερινό 13/9 επεισόδιο της scripted reality σειράς του ΑΝΤ1, Κλινική, (δείτε εδώ τι ώρα παίζει μετά τις αλλαγές του σταθμού) τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα:

Η Κλινική - Επεισόδιο 22

Ο Χάρης (35) περιμένει το εξιτήριο με ανυπομονησία που επιτέλους, θα μπορέσει να ζήσει μια ζωή φυσιολογική μαζί με τη γυναίκα του Μάρθα (34) μετά τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υποβλήθηκε εκείνος. Ο Τίμος (22) και ο θείος του Μιχάλης (50), φτάνουν στο νοσοκομείο με τα ίδια συμπτώματα αδυναμίας στο δεξί χέρι και πόδι.

Η θεία Βερόνικα (50) ανέλαβε τη φροντίδα του Τίμου μετά τον θάνατο των γονιών του. Μαζί με τη διάγνωση θα αποκαλυφθεί και ο λόγος που ανιψιός και θείος παρόλο που δεν έχουν δεσμούς αίματος, έχουν παρόμοια κλινική εξέλιξη. Ο Τέλης (55) είναι ταξιτζής και έσπασε το πόδι του σε ένα τροχαίο ατύχημα πριν από μερικούς μήνες. Μόλις επέστρεψε στη δουλειά, αλλά έρχεται στην Κλινική επειδή συνεχίζει να πονάει. Οι οικονομικές δυσκολίες τον αναγκάζουν να παρακούσει τις συμβουλές των γιατρών με αποτέλεσμα να ξαναέρθει στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά, με κάτι πιο σοβαρό.

Επεισόδιο 23 - Τετάρτη 14/9

Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα: Η Ελευθερία (38) βρίσκεται στην Κλινική γιατί όταν ήταν με τον γιατρό Πασχάλη (40) σε ένα ξενοδοχείο, ζαλίστηκε και έκανε εμετό. Στην Κλινική φτάνει και ο σύζυγός της, ο Άγγελος (43) που έρχεται σε δύσκολη θέση όταν μαθαίνει για την απιστία της γυναίκας του. Η Φανή (40) κατά την 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της επισκέπτεται την κλινική λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Γνωρίζει ότι το παιδί της δεν θα έχει πατέρα, καθώς το μωρό προέκυψε κατά «λάθος» και καλεί τους κολλητούς της φίλους που είναι και ζευγάρι, τον Μάριο (40) και την Ηρώ (33) για να της συμπαρασταθούν. Όσο ο Μάριος προσπαθεί να σταθεί στην Φανή, η Ηρώ αρχίζει να υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Η Ειρήνη (18), μία πολύ αδύνατη κοπέλα, φτάνει στην κλινική συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Αναστασία (45) νομίζοντας ότι πάσχει από νευρική ανορεξία. Καθώς οι γιατροί προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της υγείας της Ειρήνης, η σχέση μάνας και κόρης δοκιμάζεται