Πρεμιέρα για το «After Dark» - Οι πρώτοι καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά που θα συγκινήσουν στο πλατό

Δύο άντρες και μία γυναίκα...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το «After Dark» - Οι πρώτοι καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά που θα συγκινήσουν στο πλατό

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει στις αρχές Οκτώβρη η εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark», την οποία φέτος θα απολαμβάνουμε από το OPEN. O έμπειρος παρουσιαστής αναμένεται να επανέλθει με νέους ενδιαφέροντες καλεσμένους στο εξομολογητήριό του και για την πρεμιέρα του έχει προετοιμαστεί για τρεις, δυο άντρες τραγουδιστές και μία τραγουδίστρια.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, που κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σεζόν, τον είδαμε σε ρόλο επιθεωρητή εργασιών μέσα στο στούντιο, που όπως μας μαρτυρούν τα πλάνα, θα φέρει μεγάλες αλλαγές, φιλοδοξώντας να γίνει πόλος έλξης για κάθε καλεσμένο, που θα νιώσει άνετα να αποκαλύψει τα μυστικά του.

Πρεμιέρα για τον Γεωργαντά με έντονο στοιχείο τραγουδιού

Η εκπομπή λοιπόν μετακομίζει από Παρασκευή που ήταν στην Κυριακή και θα ξεκινάει στις 23.45. Πρεμιέρα θα κάνεις στις 2 Οκτωβρίου και θα έχει καλεσμένους τον Νίνο και το Θοδωρή Φέρρη αλλά και την Ιλένια Ουίλιαμς που πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπη με την απώλεια του πατέρα της Ρόμπερτ.

Επέστρεψε στις πίστες λίγο καιρό μετά την μεγάλη απώλεια

Ο τελευταίος μήνας ήταν ίσως ο πιο δύσκολος στη ζωή της Ιλένια Ουίλιαμς καθώς είχε να αναμετρηθεί με την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα Ρόμπερτ. Η τραγουδίστρια εξακολουθεί να πενθεί, ωστόσο κάνει πράγματα που την κάνουν να ξεχνιέται. Όπως έγινε γνωστό μέσω instagram επέστρεψε στις πίστες και συγκεκριμένα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου εμφανίζεται.

Η ίδια συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις για την απώλεια του πατέρα της με τα λόγια της ειδικότερα μετά τις 12 μέρες να ραγίζουν καρδιές. Ο χρόνος ωστόσο είναι ο καλύτερος γιατρός.

Η Ιλένια Ουίλιαμς το βράδυ της Παρασκευής 9/6 επέστρεψε στη σκηνή και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Πάνο Κιάμο και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Η ίδια μάλιστα, δημοσίευσε στον Instagram κάποια από τα βίντεο που τράβηξαν οι θαυμαστές της, όπου τη βλέπουμε να τραγουδάει στη σκηνή, διασκεδάζοντας το κοινό της.