Ένας εκδικητής, ένας γιατρός, μία εισαγγελέας και... - Αυτά είναι τα πέντε πρόσωπα που θα δούμε στο νέο κύκλο του «Σασμού»

Ο κομβικός τους ρόλος στη σειρά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
ALPHA TV
ALPHA TV

Με ανυπομονησία αναμένει το τηλεοπτικό κοινό την πρεμιέρα της νέας σεζόν του «Σασμού» που μετά την περσινή επιτυχία, υπόσχεται ακόμα πιο συγκλονιστικά επεισόδια. Σημαντικά αναβαθμισμένη με 5 νέα πρόσωπα η φετινή σεζόν θα καθηλώσει και τον πιο απαιτητικό τηλεθεατή, με τα όσα ξέραμε μέχρι στιγμής να ανατρέπονται.

Ένα από τα βασικά σημεία που θέλουν με αγωνία να δουν οι τηλεθεατές είναι το κατά πόσο θα γίνει τελικά ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής, ενώ ακόμα και το άγχος των δημοσιογράφων είναι διάχυτο με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τον εκνευρισμό του συζύγου της Μαριλίτας Λαμπροπούλου σε δημόσια τους εμφάνιση.

Αυτά είναι τα πέντε νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο «Σασμό»

Στέλιος Μάινας - Παύλος Βρουλάκης

Ο Παύλος Βρουλάκης ή αλλιώς Στέλιος Μάινας

Ο Παύλος είναι πρώτος ξάδερφος του Μάρκου Βρουλάκη. Άνθρωπος κλειστός με φλογερό και δυναμικό χαρακτήρα. Είχε παντρευτεί την Αιμιλία (Γ.Φέστα) κι είχαν ένα αγοράκι, που πνίγηκε μικρό. Αυτό το τραγικό γεγονός, τον χώρισε με την γυναίκα του, Αιμιλία, παρ΄όλο που είχαν μεγάλη αγάπη μεταξύ τους, αφού εκείνη τον κατηγόρησε κάποια στιγμή για το θάνατο του παιδιού τους. Λίγα χρόνια μετά ο Βασίλης Σταματάκης σκοτώνει τον Μάρκο. Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο χτύπημα για τον Παύλο, που μετά το μοναχοπαίδι του, χάνει και τον ξάδερφο του που τον είχε σαν μικρό αδερφό. Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει και η βεντέτα συνεχίζεται…. μέχρι τη στιγμή που όλοι μαθαίνουν πως ο Παύλος πνίγηκε στη θάλασσα. Περίπου είκοσι χρόνια μετά επιστρέφει σε μια τραγική στιγμή για την οικογένεια Βρουλάκη.

Αιμιλία Ξενάκη (Γιώτα Φέστα )

Η Αιμιλία Ξενάκη ή αλλιώς Γιώτα Φαίστα

Εισαγγελέας. Πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη. Είχε παντρευτεί τον Παύλο και χώρισαν μετά τον τραγικό θάνατο του γιου τους. Μετά από κάποια χρόνια και όταν ο Παύλος θεωρήθηκε νεκρός, η Αιμιλία παντρεύτηκε τον Δημήτρη Μαραθάκη (Μ.Πετούσης). Είναι φίλη της Σοφίας (Ν.Γιαννουδάκη), της μητέρας της Στέλλας (Ευ.Σαμαρά). Παρ΄ όλο που ο γάμος της με το Δημήτρη είναι ήρεμος κι ευτυχισμένος, όταν συναντά τον Παύλο και μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν, οι παλιές πληγές ανοίγουν ξανά

Ευθύμης Φαρμάκης (Δημήτρης Αλεξανδρής)

Ο Ευθύμης Φαρμάκης η άλλιώς Θάνος Αλεξανδρής

Φίλος του Παύλου Βρουλάκη. Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμα του. Μπήκε φυλακή και τώρα βγαίνει και γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο.


Λευτέρης Ορφανός (Γιώργος Γεροντιδάκης)

Ο Λευτέρης Ορφανός ή αλλιώς Γιώργος Γεροντιδάκης

Αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του. Εξ αιτίας αυτού ο Λευτέρης δεν έχει προσωπική ζωή. Η μοίρα θα παίξει το δικό της παιχνίδι και θα βρεθεί αντιμέτωπος με γεγονότα και καταστάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

Δημήτρης Μαραθάκης (Μάνος Πετούσης)

Ο Δημήτρης Μαραθάκης ή αλλιώς Μάνος Πετούσης

Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σύζυγος Αιμιλίας (Γ.Φέστα). Ο Δημήτρης ήταν φίλος του Παύλου Βρουλάκη και από τους πρώτους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της Αιμιλίας όταν έμαθαν πως πνίγηκε. Κάποια στιγμή η αγάπη αναμεταξύ τους, ένωσε τους δρόμους τους για πάντα. Ο Δημήτρης έχει μια κόρη από τον πρώτο του γάμο στην οποία η Αιμιλία έδωσε όλη την αγάπη που η ζωή της στέρησε όταν έχασε τον γιο της.

Φωτογραφίες: NDP