GNTM 5: "Έφαγε" δύο Χ αλλά ο Γιώργος Καράβας της έδωσε την Wild Card του - Άφωνοι όλοι με την απόφασή του

Ξέσπασε σε κλάματα η διαγωνιζόμενη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5:

Αρκετά ενδιαφέρουσες είναι οι διαγωνιζόμενες στο αποψινό 20/9 επεισόδιο του GNTM 5, ειδικότερα η 59χρονη που έκανε άνω κάτω τους κριτές, ωστόσο κι η αμέσως επόμενη υποψήφια έφερε αρκετές εντάσεις.

Η συγκεκριμένη λοιπόν αρκετά ενθουσίασε την κριτική επιτροπή με την είσοδό της, ωστόσο οι πόζες της και τα λεγόμενα της προκάλεσαν για ακόμη μια φορά ντόρο, με αποτέλεσμα μάλιστα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Εν τέλει, μόνο ο Γιώργος Καράβας και η Σοφία Χατζηπαντελή θέλησαν να την δουν στην επόμενη φάση, με την ίδια να οδεύει προς την πόρτα εξόδου, την στιγμή που ο πρώτος της φώναξε πίσω και της έδωσε την wild card του, κάτι που προκάλεσε πολύ μεγάλη έκπληξη προς τους υπόλοιπους κριτές.

Ο Τάσος Σοφρωνίου μάλιστα έγινε έξαλλος: «Παλιά έπρεπε να πας σε ένα πρακτορεία, να βρεις ένα editor. Εμείς τι τραβούσαμε τότε με τα περιοδικά, που αν δεν σε γούσταρε, η editor μαύρη νύχτα που σε έφαγε. Σε παρακαλώ τώρα κι έχεις την κάθε ξινή, που αν δεν γούσταρε το κούρεμά σου, καριέρα σου εξαρτιόταν από το πως θα ξυπνούσε η ξινή. Είναι άδικο τώρα που είναι τόσο εύκολο, να είμαστε τόσο εύκολοι μαζί τους. Όχι!».

Η παίκτρια που έδωσε ο Γιώργος Καράβας την Wild Card του

''Όχι μόνο καυγάδες έχουν γίνει αλλά...'' - Σοφρωνίου και Καράβας δίνουν δυνατά spoiler για τη συνέχεια του GNTM

Πρεμιέρα είχαμε χθες για το GNTM 5, με το θέαμα να είναι όπως μας το είχαν υποσχεθεί, γεμάτο πρωτοπορία εντάσεις και μια ανοιχτή βεντάλια στο diversity αφού πλέον οι διαγωνιζόμενες μπορούν να είναι από 18 έως και 88 ετών. Οι δύο από τους τέσσερις κριτές, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου βρέθηκαν σήμερα καλεσμένοι στο Breakfast at Star και αποκάλυψαν ότι η συνέχεια του παιχνιδιού θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική.

Όπως είδαμε πάντως χθες οι καυγάδες δεν έλειψαν καθόλου από την κριτική επιτροπή, αφού είχε ήδη γίνει γνωστό ότι οι σχέσεις μεταξύ Καγιάς και Χατζηπαντελή δεν ήταν και οι καλύτερες πυροδοτώντας τις φήμες ότι αυτός ήταν ο λόγος που η δεύτερη δεν θα μείνει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αρχικά ανέφερε ο Γιώργος Καράβας:

«Έχουν προχωρήσει οι δοκιμασίες. Φέτος θα δείτε πολύ ανανεωμένο το GNTM, δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Περιμένω πώς και πώς να δω την πρεμιέρα. Έχει πολύ ενδιαφέρον φέτος.

Η κοινωνία αλλάζει με γοργούς ρυθμούς και η μόδα είναι μέρος αυτής. Ακολουθεί τα δρώμενα, ακολουθεί τις τάσεις. Αλλάζουν τα πάντα στον κόσμο και η μόδα είναι ο πρώτος χώρος που αντικατοπτρίζει όλη αυτή την αλλαγή».

Ο Τάσος Σοφρωνίου από την άλλη έδωσε και μία γεύση όσων θα δούμε στα επεισόδια του ριάλιτι: «Θα το δείτε ήδη από το πρώτο επεισόδιο που ούτε εμείς το πιστεύουμε. Έχει κλάματα φέτος, φωνές, χωρισμούς, ενθουσιασμό.

Μπήκαν αρκετές κυρίες που ήταν άνω των 45 και η πιο μεγάλη ήταν 79 ετών που ήταν τόσο θεά που έβαλε μαγιό.

Όχι μόνο καυγάδες έχουν γίνει αλλά έχει γίνει η μάχη του Μάμαλη. Ξεχνάμε ότι υπάρχουν οι καμέρες οπότε λειτουργούμε όπως θα κάναμε σε μια φωτογράφηση, οπότε βγαίνουν τα μαχαίρια».

Καράβας και Σοφρωνίου μιλούν για τη συνέχεια του GNTM