Την είχαμε δει σε έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 1 - Στο GNTM 5 η φημολογούμενη πρώην σύντροφος του Βασάλου

To πριν με το μετά στην εμφάνιση της είναι...αδιανόητο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την είχαμε δει σε έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 1 - Στο GNTM 5 η φημολογούμενη πρώην σύντροφος του Βασάλου

Πολλές είναι οι γυναίκες που έχουν περάσει μέχρι στιγμής από τις οντισιόν του GNTM 5 με την 79χρονη να είναι αυτή που μέχρι στιγμής έχει τραβήξει τα περισσότερο θετικά σχόλια, όπως και η μαμά με την κόρη που είδαμε στο χθεσινό 20/9 επεισόδιο. Ωστόσο, στο 2ο επεισόδιο ακόμη μια γυναίκα τράβηξε όλα τα βλέμματα και αυτό γιατί κάποτε έλεγαν πως είναι πρώην του Κωνσταντίνου Βασάλου και την είχαμε και σε έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 1.

Την αποκάλυψη έκανε τόσο το twitter όσο και οι διαδικτυακές φίλες της Soulas Glamorous και από χθες αργά το βράδυ κυκλοφορούν παντού φωτογραφίες και βίντεο από το Survivor.

Στο GNTM 5 φίλη του Βασάλου

Αυτή είναι η παίκτρια που είδαμε στο GNTM 5 και κάποτε έλεγαν πως είναι σύντροφος του Βασάλου

Ο λόγος για την Μάρι Ρόουζ που είναι αθλήτρια του bodybuilding, 40 ετών και έχει κατγαγωγή από τον Λίβανο και την Κύπρο.

Να σημειωθεί πως η πήρε 4 "ναι" και πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM. «Κοίταξε να δεις, τα μαλλιά σου πρέπει να αλλάξουνε. Αυτό το ξανθό και αυτό το κούρεμα δεν σου πηγαίνει γιατί σε μεγαλώνουν», της είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά όμως της άρεσε το σύνολο και ήθελε να της δώσει μια ευκαιρία.

Πριν αρκετά χρόνια λοιπόν, την είχαμε δει στο Survivor 1 και συγκεκριμένα σε έπαθλο επικοινωνίας που είχε κερδίσει η ομάδα του Κωνσταντίνου Βασάλου. Να σημειωθεί πως λεγόταν ότι είναι ζευγάρι ωστόσο, ο personal trainer είχε διαψεύσει τις φήμες μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Τα σχόλια του Πρωινού μας για την εμφάνιση της στο GNTM