Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Τρία Μίλια» 26/9: O Λευτέρης ανακοινώνει σε όλους πως θεωρούνται ύποπτοι για το φόνο του Βασίλη

Όσα θα δούμε στο αποψινό 26/9 επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

«Τρία Μίλια» 26/9: O Λευτέρης ανακοινώνει σε όλους πως θεωρούνται ύποπτοι για το φόνο του Βασίλη
TV 26.09.2022 11:14
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η προβολή της δραματικής σειράς «Τρία μίλια», που επανέρχεται με νέα επεισόδια αυτή την εβδομάδα. Έτσι μετά το επεισόδιο της Παρασκευής 23/9, όπου είδαμε τον Μιχάλη να αποκαλύπτει επιτέλους τη σχέση του με τη Φωτεινή, στο αποψινό 26/9 επεισόδιο, θα δούμε εξελίξεις με το φόνο του Βασίλη...

Όσα θα δούμε απόψε 26/9 στα Τρία Μίλια

Η Άννα επιστρέφει στο δωμάτιο και βρίσκει τον Βασίλη, αιμόφυρτο στο πάτωμα. Ζητάει τη βοήθεια της Φωτεινής και εκείνη φτάνει και επιβεβαιώνει το θάνατό του. Καλούν τον Λευτέρη και εκείνος τις προειδοποιεί ότι θα θεωρηθούν ύποπτες. Στο μαγαζί του Χάρη επικρατεί γιορτινή ατμόσφαιρα. Έχουν μαζευτεί όλοι εκεί, με αφορμή την πρώτη επίσημη έξοδο του Ευθύμη και της Λίζας.

Η Κλειώ ψάχνει όλη την ημέρα τον Πέτρο, αλλά εκείνος την αποφεύγει. Η Ελένη ταλαιπωρείται από αναγούλες και εμετούς και αποφασίζει να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Ο Λευτέρης ζητάει από τον Τίμο να του παραχωρήσει το δημαρχείο για να καλέσει και να συγκεντρώσει εκεί όσους σχετίζονταν με τον Βασίλη. Η Κάτια και ο Μιχάλης επιστρέφουν από την Αθήνα. Η Δέσποινα επισκέπτεται τον Νικόλα, προκειμένου να τον ρωτήσει για τις δραστηριότητες του Τίμου. Όλοι έχουν συγκεντρωθεί στο δημαρχείο και εκεί, ο Λευτέρης τους ανακοινώνει πως θεωρούνται ύποπτοι για το φόνο του Βασίλη.

Το επόμενο επεισόδιο την Τρίτη 27/9

Ο Τίμος, ο Γεράσιμος, ο Στέφανος, η Φωτεινή και η Άννα, βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο δημαρχείο, όπου ο Λευτέρης τους ανακοινώνει πως είναι όλοι τους ύποπτοι για το φόνο του Βασίλη. Ο Τίμος αντιδράει, αλλά ο Λευτέρης τους λέει πως είναι σίγουρος ότι ο δολοφόνος είναι ένας από αυτούς. Η Δέσποινα επισκέπτεται τον Νικόλα και τον ρωτάει αν γνωρίζει τι είναι αυτό που μπορεί να της κρύβει ο Τίμος.

Ο Νικόλας προσπαθεί να αποφύγει την απάντηση, αλλά τελικά υποχωρεί και μοιράζεται μαζί της μια σημαντική πληροφορία. Ο Γεράσιμος, σε έντονο ύφος, ζητάει από τους γιους του να σταματήσουν να τσακώνονται μεταξύ τους και να αρχίσουν να συνεργάζονται. Ύστερα από αυτό, ο Μιχάλης αποφασίζει να αποκαλύψει στον Στέφανο τη μυστική συμμαχία, που έχουν σχηματίσει ο ίδιος μαζί με τον Ευθύμη, τη Φωτεινή και τον Λευτέρη. Η Ελένη κάθεται μόνη της στο μπαρ του Χάρη και αναλογίζεται το μυστικό που κουβαλάει και που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τρία Μίλια: Τα δυο πρόσωπα που θα συμμαχήσουν και θα έρθουν τα πάνω κάτω στο νησί

«Παγιδευμένοι» 26/9: Μυστικά και για τις δύο οικογένειες θα φέρουν τους ήρωες σε ακραίες καταστάσεις

Share