Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης αποκαλύπτει την σχέση του με την Φωτεινή

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 23/9 στο STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης αποκαλύπτει την σχέση του με την Φωτεινή

Με νέο επεισόδιο έρχεται την σήμερα 23/9 η σειρά Τρία Μίλια. Μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε λόγω του χωρισμού του Μιχάλη και της Ελένης, η Φωτεινή, η πέτρα του σκανδάλου, γίνεται το θέμα της συζήτησης του πρώτου με την μητέρα του, αφού της αποκαλύπτει την σχέση του.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του STAR, Τρία Μίλια

Επεισόδιο 70

Η Φωτεινή αναγκάζεται να πει στον Γεράσιμο όλη την αλήθεια για τον Βασίλη και να του αποκαλύψει και την ύπαρξη των κοριών. Ο Γεράσιμος ταράζεται και θυμώνει που δεν του είχε μιλήσει νωρίτερα και αποφασίζει να ενημερώσει τον Στέφανο, ώστε να τον αποτρέψει να συνεργαστεί με τον Βασίλη. Ο Μιχάλης παραδέχεται στην Κάτια τη σχέση του με τη Φωτεινή και ξαφνιάζεται από τη θετική αντίδραση της μητέρας του.

Η συνάντηση του Λευτέρη με την Άννα, έξω από το μαγαζί του Χάρη, προβληματίζει τον Βασίλη και η μετέπειτα συμπεριφορά του προκαλεί τον φόβο της Άννας. Ο Νικόλας συμβουλεύει τον Πέτρο να απομακρυνθεί από την Κλειώ μέχρι να μάθουν τι συμβαίνει πραγματικά με τον δήμαρχο. Ο Τίμος νιώθει ότι απειλείται κι αυτός από τον Βασίλη. Έτσι, αποφασίζει να αποκαλύψει στον Στέφανο τις πραγματικές του προθέσεις. Ενώ, όμως, ο Βασίλης περιμένει την Άννα να επιστρέψει, δέχεται μια μυστηριώδη επίσκεψη, που θα αλλάξει άρδην όλα τα δεδομένα.

«Τα ''Τρία μίλια'' ξεκίνησαν ως αουτσάιντερ...»

Ο Τόνυ Δημητρίου έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό 7ΜέρεςTV και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο, που υποδύεται στην σειρά του Star «Τρία μίλια» -το δήμαρχο της Δρακονήσου - και αν αληθεύει ότι θα τον δούμε σε μια αμερικονοκυπριακή παραγωγή στον κινηματογράφο.

Ο ηθοποιός εώ και κάποιο διάστημα έχει προχωρήσει σε ένα διαφορετικό βήμα καθώς μέσα στην καραντίνα ήταν απαραίτητο να ελιχθεί οικονομικά.

Φαίνεται όντως ότι ο Τίμος είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην οικογένειά του.

Τη γυναίκα του τη σέβεται, την αγαπά και της οφείλει πολλά. Αυτός ήταν ένα παιδί λαϊκής καταγωγής, ενώ η γυναίκα ου φαρμακοποιός, με οικονομική άνεση, από καλή οικογένεια. Του έδωσε πρεστίζ.

Δεν μπορώ να πω ότι τη χρησιμοποίησε για να ανέβει κοινωνικά, αλλά φυσικά και ήξερε πόσο θα τον βοηθούσε αυτός ο γάμος στην προσωπική του ανέλιξη. Ναι, είναι φιλόδοξος, έλκεται από την εξουσία και ονειρεύεται μια πολιτική καριέρα. Αλλά ό,τι κάνει δεν αποσκοπεί στο να περνά καλά ο ίδιος. Τα πάντα αφορούν τη Δέσποινα και τις κόρες του.

Με τη μικρότερη κόρη του την Κλειώ, γιατί δεν τα πηγαίνει καλά;

Η Κλειώ ως χαρακτήρας δεν είναι του χεριού του και αυτό του σπάει τα νεύρα. Αλλά κατά βάθος τη θαυμάζει για αυτό και, φυσικά, την αγαπάει. Θα έλεγα ότι η Κλειώ είναι ίδια ο πατέρας της. Γι’ αυτό και ο ίδιος δυσκολεύεται να την ελέγξει.

Η σειρά έπιασε διψήφια νούμερα και θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν. Τελικά, έκανε τη διαφορά;

Τα «Τρία μίλια» ξεκίνησαν ως αουτσάιντερ και τελικά όλοι μιλούν για αυτό το σίριαλ. Είμαι πολύ χαρούμενος κόσμος αγκάλιασε την προσπάθειά μας.

Ποιοι είναι οι πιο φανατικοί τηλεθεατές σας;

Τα παιδιά μου, η κόρη μου κι ο γιος μου, ου βρίσκονται στην εφηβεία. Τα παιδιά ου είναι το παν για εμένα.

Αληθεύει ότι θα σας δούμε σε μια αμερικονοκυπριακή παραγωγή στον κινηματογράφο;

Ναι, πρόκειται για μια αγγλόφωνη παραγωγή. Μια κοινωνική, ρομαντική ταινία στην οποία θα έχω σημαντικό ρόλο, αλλά δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα επαγγελματικά μου, τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο. Το να δουλεύω με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη και με αυτό το καστ ηθοποιών είναι θείο δώρο.

Τόνυ Δημητρίου