GNTM 5: «Εγώ εσένα θα σε φιλήσω στο στόμα» - Τρελάθηκε η Βίκυ Καγιά μαζί της

«Εγώ φεύγω, σήμερα είναι όλες ίδιες», της είπε από την άλλη η Σοφία Χατζηπαντελή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: «Εγώ εσένα θα σε φιλήσω στο στόμα» - Τρελάθηκε η Βίκυ Καγιά μαζί της

Στο πλατό του GNTM 5 μπήκε η 21χρονη Γεωργιάνα, μετά την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε την ώρα που οι κριτές.. έτρωγαν, ωστόσο εκείνη τους αγνόησε πλήρως, κάτι που τους ξετρέλανε.

Η ίδια όπως αποκάλυψε, βρέθηκε εκεί καθώς μία φίλη της έκανε την αίτηση συμμετοχής για εκείνη. Ωστόσο, αρχικά, δεν εντυπωσίασε τους κριτές με τη Σοφία Χατζηπαντελή να φεύγει λέγοντας: «Εγώ φεύγω, σήμερα είναι όλες ίδιες».

Παρόλα αυτά, όταν μπήκε με μαγιό τους άφησε άφωνους με το κορμί της.

«Εγώ εσένα θα σε φιλήσω στο στόμα. Είσαι Star», είπε η Βίκυ Καγιά με τον Γιώργο Καράβα να λέει αμέσως μετά: «Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν ξέρω αν είσαι Star, αλλά για να το λέει η Βίκυ, κάτι βλέπει».

Η μόνη που της είπε όχι ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή, ωστόσο πέρασε στην επόμενη φάση μιας και πήρε "ναι" από τους υπόλοιπους 3 κριτές.

Η audition της Γεωργιάνας στο GNTM 5

Spoiler: Αυτές είναι οι διαγωνιζόμενες που φτάνουν στην τελική δεκάδα

To GNTM 5 έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Δευτέρα 19/9 και από τότε έχει καταφέρει να στρέψει όλες τις συζητήσεις καθημερινά πάνω του. Πολλοί είναι εκείνοι που κριτικάρουν έντονα την κριτική επιτροπή για τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι στιγμής, αφού σκοπός του φετινού κύκλου είναι να προωθηθεί το diversity, για αυτό άλλωστε και το ηλικιακό όριο έχει διευρυνθεί από 18 έως 88 ετών.

Στην εκπομπή «Open Weekend», αποκαλύφθηκε η τελική δεκάδα του παιχνιδιού και μέσα σε αυτήν δε θα είναι και ηχηρές προσωπικότητες του πέρασαν από την οντισιόν. Μία από αυτές είναι και η κυρία Τίτσα Λάβδα, η 79χρονη, που όπως μάθαμε αποχώρησε μόνη της καθώς είχε τους λόγους της.

Όπως αποκάλυψε στο Open Weekend η δημοσιογράφος, Πένυ Καβέτσου, αυτή τη στιγμή στη βίλα του GNTM βρίσκονται 10 κοπέλες και αύριο θα έχουμε νέα αποχώρηση. Εκκρεμούν φυσικά οι καθιερωμένες επιστροφές. Όσον αφορά τώρα τις παίκτριες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM έχουν γίνει γνωστές οι 9 από τις 10.

Πρόκειται για τις Αλεξία Τράικο, η μάνα και κόρη, Μικαέλα Νόβακ και Μάρα Μάρλη, η Μαρίτα από την Κύπρο, η Βικτώρια, η Νικόλ, η Ζωή, η Εβελίνα και η Έλενα Λυσάνδρου.