GNTM 5: «Ο μπαμπάς μου...» - "Λύγισαν" οι κριτές με την εξομολόγησή της

Η συγκινητική ιστορία της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5: «Ο μπαμπάς μου...» -

Μετά την συγκινητική audition της Κάτιας, είδαμε λίγο αργότερα μια ακόμη στο GNTM 5 που κατάφερε και "άγγιξε" τους κριτές με την ιστορία της. Ο λόγος για την 18χρονη Ειρήνη, η οποία κατάγεται από την Κύπρο και ασχολείται με τον αθλητισμό αλλά λατρεύει το μόντελινγκ.

Ωστόσο, οι τελευταίοι 8 μήνες βιώνει ένα μεγάλο πένθος, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια, έχασε τον πατέρα της από κορωνοϊό, όπως ανέφερε η ίδια στους κριτές.

«Η ζωή συνεχίζεται και ελπίζω να ήταν χαρούμενος για εμένα!», είπε η Ειρήνη και ξέσπασε σε κλάματα.

«Κοίτα σίγουρα έχει κάνει ένα κορίτσι, το οποίο είναι μέσα – έξω καταπληκτικό και νομίζω ότι η δύναμή σου μετά από αυτούς τους μήνες να έρθεις και να δοκιμάσεις εδώ και να δείξεις ότι μπορείς να πας παρακάτω και να τον κάνεις περήφανο, για όλους μας είναι μοναδικό!», είπε με την σειρά του ο Τάσος Σοφρωνίου.

Τελικά, η 18χρονη πέρασε με τρία «ναι» και ένα «όχι» από τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Η audition της Ειρήνης στο GNTM 5

Ποια παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς

Η 79χρονη Τίτσα από το Παναγιωτίτσα (δες εδώ το instagram της) κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην πρεμιέρα του GNTM 5, τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του κόσμου που παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή το ριάλιτι του STAR. Η Tίτσα απέδειξε ότι τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ σε ότι ηλικία κι αν είναι ο άλλος και για αυτό έδωσε το παρών απόψε στο GNTM. Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν περίμεναν να δούνε στις οντισιόν μία κυρία στα 79 της και ξεκίνησαν τις ερωτήσεις για το λόγο που ήρθε στο διαγωνισμό.

«Όταν ανακοίνωσα στις φίλες μου ότι θα πάω στο GNTM έμειναν με το στόμα ανοικτό», δήλωσε η κυρία Τίτσα που είναι γιαγιά δύο εγγονών.

Η ίδια κατάφερε να «κερδίσει» τους πάντες με το μπρίο και το κέφι της κι έφερε έναν άλλο αέρα στον πλατό με το απαράμιλλο στυλ της. Μάλιστα, οι κριτές της ζήτησαν να τη δούνε και με μαγιό κι έπαθαν πλάκα με τις αναλογίες της και την ενέργεια που μετέδωσε. Η Tίτσα πήρε το πράσινο φως και πέρασε στην επόμενη φάση.

Από ότι φαίνεται, όμως, δεν θα συνεχίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

TAGS