Αναβάλλεται η πρεμιέρα για Θέμη Γεωργαντά και ''After Dark'' - Τι συνέβη

Η παράμετρος που προκάλεσε αυτή την αλλαγή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αναβάλλεται η πρεμιέρα για Θέμη Γεωργαντά και ''After Dark'' - Τι συνέβη

Προγραμματισμένη για τις 2 Οκτωβρίου ήταν αρχικά η πρεμιέρα του Θέμη Γεωργαντά στο Open με την εκπομπή του «After Dark». Ωστόσο τα πλάνα άλλαξαν και το κανάλι αποφάσισε να δώσει μια εβδομάδα παράταση λόγω ενός παράγοντα, που προέκυψε έκτακτα και αναγκαστικά θα προκαλέσει καθυστέρηση για το βραδινό εξομολογητήριο του παρουσιαστή.

Υπενθυμίζεται ότι έχει κυκλοφορήσει και το τρέιλερ της εκπομπής με τον Γεωργαντά κυριολεκτικά να τα σπάει όλα στο στούντιο, που ανακαινίζεται πλήρως για τις ανάγκες της σεζόν. Είναι ένα project που κάνει με πολύ μεράκι και δύσκολα θα άλλαζε, γεγονός που το προδίδει και η απάντησή του, όταν πρόσφατα ερωτήθηκε αν θα γύριζε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Ο λόγος που πήρε παράταση η πρεμιέρα του After Dark

H αιτία λοιπόν είναι η αθλητική επικαιρότητα και έτσι θα βγει η εκπομπή Total Football με τον Πάνο Βόγλη και την Μαρία Ζαφειράτου στις 22:00 και θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια λόγω ποδοσφαιρικών αγώνων. Έτσι, δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 23:45 που είναι η ώρα που θα ξεκινούσε η πρεμιέρα του “After Dark”.

Έτσι, ο Θέμης Γεωργαντάς κάθε εβδομάδα θα υποδέχεται στο στούντιο λαμπερούς καλεσμένους οι οποίοι θα βρίσκονται σε άκρως εξομολογητική διάθεση. Με την πρεμιέρα να γίνεται τελικά την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 23:45.

Αυτοί θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι του στο After Dark

Πρεμιέρα τελικά θα έχουμε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ο Γεωργαντάς θα έχει καλεσμένους τον Νίνο και το Θοδωρή Φέρρη αλλά και την Ιλένια Ουίλιαμς που πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπη με την απώλεια του πατέρα της Ρόμπερτ.