«Ρίζες»: Πρεμιέρα για τον Θανάση Ευθυμιάδη για τη σειρά ντοκιμαντέρ που είναι κομμένη και ραμμένη πάνω του

Θα κερδίσει το Mega την μάχη της τηλεθέασης;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Ρίζες»: Πρεμιέρα για τον Θανάση Ευθυμιάδη για τη σειρά ντοκιμαντέρ που είναι κομμένη και ραμμένη πάνω του

Με ένα νέο εγχείρημα μπαίνει στη σεζόν το Mega και θα στηριχτεί πάνω στον κατάλληλο άνθρωπο για αυτό. Ο λόγος για τη σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» την οποία θα παρουσιάζει ο Θανάσης Ευθυμιάδης και θα είναι ένα οδοιπορικό για τους ανθρώπους, που έχουν επιλέξει να ζουν διαφορετικά, όπως ο ίδιος από τότε που άρχισε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Υπενθυμίζεται ότι και εκείνος και η σύζυγός του Άννα Δημητρίεβιτς, έχουν υιοθετήσει μια βουκολική θα έλεγε κανείς ζωή, ζώντας στην εξοχή, μακριά από σύγχρονες εξαρτήσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να περπατάει πάνω σε γυαλιά, να χορεύει ημίγυμνος στα χιόνια, ακόμα και να δείχνει on - camera τον πιο άμεσο και φυσικό τρόπο κένωσης. Κι όμως αυτός ο εναλλακτικός τρόπος διαβίωσης κατάφερε να γίνει έμπνευση για το νέο εγχείρημα του Mega.

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τις Ρίζες

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» μάς ταξιδεύει σε τοποθεσίες όπου αναδεικνύεται η σπάνια ομορφιά της ελληνικής φύσης. Μας μυεί σε πρακτικές ευεξίας και σε πνευματικές οδούς που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας. Μας προσφέρει μία διέξοδο από τους στερεοτυπικούς κανόνες και τους αγχωτικούς ρυθμούς ζωής, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Βιολογικοί καλλιεργητές, καλλιτέχνες, σεφ, εκπαιδευτές εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων και άνθρωποι που αποφάσισαν να ζήσουν στην επαρχία, μιλούν με τον Θανάση Ευθυμιάδη για τα βιώματα και τις εμπειρίες τους».

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Αριστομενόπουλος, Νίνα Μαρία Πασχαλίδου

Παραγωγή: White Room

Οι «Ρίζες» που θα προβληθούν για πρώτη φορά το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 13:40 στο Mega.

Αυτοί θα είναι οι πρώτοι του καλεσμένοι

Σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν πρώτοι καλεσμένοι του στην πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου στο Mega θα είναι γνωστά πρόσωπα, που έχουν σχέση με το χώρο, όπως ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Γιώργος Σεϊταρίδης, ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης και ο ηθοποιός Αντώνης Φραγκάκης.

Σεϊταρίδης