Έρωτας Φυγάς: H Ρηνιώ μαθαίνει το μυστικό της Αλεξάνδρας και κάνει θα "σκάσει βόμβα"

Οι σημερινές 29/9 εξελίξεις της σειράς του OPEN

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας Φυγάς: H Ρηνιώ μαθαίνει το μυστικό της Αλεξάνδρας και κάνει θα

Στο σημερινό 28/9 επεισόδιο της σειράς, Έρωτας Φυγάς, η Ρηνιώ, η αδελφή του Στρατή, μαθαίνει το μυστικό της Αλεξάνδρας, ενώ επιστρέφει αποφασισμένος να πει στη Μαργέτα τα αισθήματά του για την Αλεξάνδρα. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και αυτό φαίνεται και από την τηλεθέαση.

Οι σημερινές 29/9 εξελίξεις της καθημερινής σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 09.

Με την επιστροφή της Αλεξάνδρας στα παραπήγματα των εργατών ο Στρατής και η Γεωργία δε χορταίνουν τη νίκη τους, ενώ η Ρηνιώ, η αδελφή του Στρατή, που μαθαίνει το μυστικό της Αλεξάνδρας, αποκαλύπτει το άλλο της πρόσωπο. Όσο ο Μάρκος υποφέρει στη φυλακή, ο Ιάσονας φέρνει την Αλεξάνδρα πίσω στο αρχοντικό. Ύστερα πηγαίνει στην Αθήνα να φροντίσει για το Μάρκο και επιστρέφει αποφασισμένος να πει στη Μαργέτα τα αισθήματά του για την Αλεξάνδρα.

Η απόφαση της Κωνσταντάκη να πρωταγωνιστήσει στη σειρά

Πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της, είχε εξομολογηθεί μία εξαιρετικά ευαίσθητη πτυχή της προσωπικής της ζωής και ένα σκηνικό που συνέβη με τον μπαμπά της, τώρα όμως μοιράζεται μαζί μας ένα χαρούμενο γεγονός, μιας και είναι φανερά ενθουσιασμένη για τον ρόλο που ενσαρκώνει στην νέα σειρά του Open, «Έρωτας φυγάς»

Ο λόγος για την Μαρία Κωνσταντάκη, την οποία φέτος βλέπουμε σε κάτι τελείως διαφορετικό, αφού θα υποδύεταθ μια σκληρή και άπληστη γυναίκα στη νέα δραματική σειρά, και μιλά στο 7μέρες TV, για αυτή την ξεχωριστή ευκαιρία που της δόθηκε να δοκιμαστεί σε κάτι διαφορετικό.

Πώς πήρατε την απόφαση να παίξετε φέτος σε μια δραματική σειρά;

Με πήρε τηλέφωνο ό σκηνοθέτης Βασίλης Τσελεμέγκος, κι όταν τον άκουσα -με δεδομένο ότι γνωρίζω πως ο Βασίλης γυρίζει μόνο δραματικές σειρές-, του λέω «Βασίλη, με θες για να παίξω σε δραματική παραγωγή; Μη μου πεις ότι είναι αυτό που υποψιάζομαι;». Και ήταν!

Κλείσαμε ραντεβού, μιλήσαμε για το ρόλο, αυτόν μιας σκληρής και άπληστης ξαδέρφης, και λέω από μέσα μου «α, θα κάνω και την κακιά!» και πάταξα στα ουράνια. Πρώτη φορά δραματικός ρόλος και κακός! Μεγάλη πρόκληση.

Σε ποια εποχή αναφέρεται η ιστορία της σειράς;

Η σειρά έχει ως φόντο τη δεκαετία του '50 και αυτό έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο σήμερα γιατί υπάρχουν αντιστοιχίες. Και στις ημέρες μας η ψαλίδα ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς έχει μεγαλώσει. Επίσης βλέπουμε τη θέση της γυναίκας εκείνη την εποχή, όπου τη θεωρούσαν κτήμα της οικογένειας ή του άντρα της και δεχόταν και πολλή βία.

 Σε κόντρα ρόλο από ότι την έχουμε συνηθίσει η Μαρία Κωνσταντάκη αυτή τη σεζόν στην τηλεόραση

Η ιστορία ξεκινά με τη φυγή ενός ερωτευμένου ζευγαριού, του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, μετά από μια βεντέτα και την προσπάθειά τους να επιβιώσουν με άλλες ταυτότητες στην επαρχία. Έχω διαβάσει τα πρώτα κείμενα και έχω διαπιστώσει πως οι σεναριογράφοι, ο Δημήτρης Αποστόλου και η Ρένα Ρίγγα, έχουν κάνει σπουδαία δουλειά. Η σειρά είναι μια πραγματικά άρτια παραγωγή σε σκηνικά, κοστούμια, αλλά και σε καστ, ενώ κι από άποψη αισθητικής θα αρέσει πολύ στο κοινό.

Ποια ακριβώς είναι η ηρωίδα σας;

Η ηρωίδα μου είναι αδίστακτη και μέσα στην ίντριγκα. Η Πέμη Ζούνη υποδύεται τη θεία μου και ο Αντώνης Καρυστινός τον ξάδερφό μου και είμαστε οι προύχοντες μιας επαρχιακής πόλης. Οι πατεράδες μας έχουν φτιάξει μια τρανταχτή περιουσία, αλλά η μερίδα του λέοντος έχει πάει στον πρωτότοκο γιο, δηλαδή στο θείο μου, οπότε μετέπειτα το βιος θα το καρπωθεί ο γιος του.

Το ότι θα είμαι η κακιά της ιστορίας, η στρυφνή κυρία Δερμετζή με το όνομα, είναι για μένα μια υπέροχη ευκαιρία γιατί μέχρι σήμερα υπηρετούσα την κωμωδία μέσα από ηρωίδες συμπαθείς και αφελείς. Εδώ μιλάμε ότι πρέπει να ενσαρκώσω μια αντιπαθητική γυναίκα που μισείτο σόι της! Τα περιουσιακά είναι το μεγάλο αγκάθι στις σχέσεις τους και η ίδια κοιτά να πάρει πίσω όσα θεωρεί ότι ανήκουν στον πατέρα της, ο οποίος αδικήθηκε από τους συγγενείς του.