Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Άγρια γη: Η σχέση Ελπίδας με Άρη πυροδοτεί εκ νέου τη ζήλια του Στέφανου

Οι σημερινές 29/9 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Άγρια γη:  Η σχέση Ελπίδας με Άρη πυροδοτεί εκ νέου τη ζήλια του Στέφανου
TV 29.09.2022 10:37
Από Youweekly Team

Η Ελπίδα σε απόγνωση, νιώθοντας υπεύθυνη για τον σοβαρό τραυματισμό του Κωστή, μοιράζεται τις ενοχές της με τον Άρη και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στη νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια γη.

Να σημειωθεί πως πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Στέφανος Μιχαήλ και εμείς γνωρίζουμε ποια είναι η κούκλα και άκρως εντυπωσιακή σύντροφός του.

Οι σημερινές 29/9 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Άγρια γη

Επεισόδιο 9.

Η Ελπίδα σε απόγνωση, νιώθοντας υπεύθυνη για τον σοβαρό τραυματισμό του Κωστή, μοιράζεται τις ενοχές της με τον Άρη, αγνοώντας πως είναι ο παιδικός της φίλος, που δεν έχει πάψει να τον περιμένει. Ο Μιχάλης πιέζει τον Τσακίρη, να δώσει στην αστυνομία την Όλγα ως ηθική αυτουργό για την απαγωγή του Νικόλα και τον φόνο του Πέτρου Γαλάνη. Η Όλγα, καχύποπτη για τα πραγματικά κίνητρα του Άρη, βάζει τον στενό συνεργάτη της Γιώργο, να ερευνήσει το παρελθόν του. Η Ελπίδα παρεμβαίνει για να δουλέψει ξανά ο Άρης στο κτήμα τους, προκαλώντας την οργή της Όλγας. Η φιλική σχέση Ελπίδας - Άρη πυροδοτεί εκ νέου τη ζήλια του Στέφανου. Η Όλγα ξεκαθαρίζει στον Άρη πως δεν τον εμπιστεύεται και θα έχει τα μάτια της κολλημένα επάνω του.

Τι θα δούμε αύριο 30/9 στο επεισόδιο 10

Ο Άρης έχει πιάσει ξανά δουλειά στο κτήμα. Η Όλγα έχει τις αμφιβολίες της, αλλά ο Άρης καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μετά και τις πληροφορίες του Γιώργου για το παρελθόν του Άρη στον στρατό. Η υγεία του Κωστή απασχολεί την Ελπίδα και τον Στέφανο και φέρνει μεγαλύτερη ένταση στην ήδη προβληματική σχέση τους. Το παιδί θεωρεί υπεύθυνη την Ελπίδα για το ατύχημά του και ξεσπάει την πίκρα του πάνω της, ωστόσο η Όλγα καταφέρνει να τον μαλακώσει. Προσπαθεί να καθησυχάσει και τον Στέφανο που η παρουσία του Άρη στο κτήμα, τον ενοχλεί έντονα και απαιτεί να τον διώξουν. Ο Άρης βρίσκει στο γραφείο της Όλγας ένα σημαντικό για εκείνον αντικείμενο που ανήκε στον πατέρα στου...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγρια Γη: Άσχημες εξελίξεις - Η Ελπίδα κινδυνεύει να...

Άγρια Γη: Σωτήρας στα μάτια της Ελπίδας και του Κωστή ο Άρης - Τους έσωσε από έναν βέβαιο θάνατο

Share