Εκπομπή της ΕΡΤ αλλάζει τίτλο και ώρα μετάδοσης - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Διαβάστε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκπομπή της ΕΡΤ αλλάζει τίτλο και ώρα μετάδοσης - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Από το Σάββατο 8/10, η εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ1 που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές μέρες αλλάζει όνομα αλλά και ώρα μετάδοσης. Συγκεκριμένα, η εκπομπή ονομαζόταν “Δύο στις 10” και τώρα θα λέγεται “Δύο στη 1” και θα ξεκινάει στις 13:00 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον τίτλο και την ώρα μετάδοσης της εκπομπής της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου

Σάββατο 1η και Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, στις 10:00

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, στις 10:00, η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου υποδέχονται στο στούντιο της εκπομπής, την αγαπημένη ηθοποιό Τζένη Διαγούπη, από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Το πρωί της Κυριακής, στον φιλόξενο καναπέ της εκπομπής θα καθίσουν η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου και η σκηνοθέτις της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου», Ζωή Σγουρού, λίγο πριν από την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς, το βράδυ της Κυριακής, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, στις 13:00

Από Σάββατο 8 Οκτωβρίου, η εκπομπή αλλάζει ώρα μετάδοσης και τίτλο. Θα μας κρατά συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο, 13:00-15:00, με τον τίτλο «Δύο στη 1».

Παρουσίαση: Ζωή Κρονάκη, Δημήτρης Γιαγτζόγλου

Αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης

Δημοσιογραφική ομάδα: Σοφία Τσίπα, Ιορδάνης Παπακυριακού, Έρη Βαρδάκη

Σκηνικά: Γιούλικα Βεκρή

Παραγωγή: DigiMum

Αυτή η ηθοποιός θα αντικαταστήσει την Κρονάκη στο Μαμά δες

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή για το επαγγελματικό μέλλον της Τζένη Θεωνά, η οποία από τον ρόλο της ηθοποιού θα αναλάβει γνωστή εκπομπή της ΕΡΤ.

Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από τον ίδιο τον σταθμό, που καλωσόρισε την Τζένη ως παρουσιάστρια του προυπάρχοντος προγράμματος ''Μαμά-δες''. Πρόκειται για ένα φορμάτ, που αφορά σε σχέσεις γονέων με τα παιδιά τους και η γυναίκα θα ταιριάζει τέλεια στο ρόλο αυτό, αφού η ζωή της μετά την απόκτηση του Αρίωνα άλλαξε ριζικά.

«Η Τζένη Θεωνά αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ2. Η αγαπημένη ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», έρχεται τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ και με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο, αυτόν της μαμάς.

Οι «Μαμά-δες» επιστρέφουν στην ΕΡΤ2 και συνεχίζουν να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν.

Η εκπομπή ανανεωμένη, αλλά πάντα ευαισθητοποιημένη παρουσιάζει συγκινητικές αφηγήσεις από γνωστές μαμάδες και από μαμάδες της διπλανής πόρτας, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και κράτησαν στην αγκαλιά τους το παιδί τους.

Σε κάθε εκπομπή ένας γνωστός μπαμπάς μιλάει για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του παιδιού του».

Τζένη Θεωνά