Asia Express: Τα πρώτα πλάνα με τα 9 ζευγάρια και η έκπληξη του Πέτρου Πολυχρονίδη

Έτοιμοι για την μοναδική εμπειρία που θα ζήσουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Asia Express: Τα πρώτα πλάνα με τα 9 ζευγάρια και η έκπληξη του Πέτρου Πολυχρονίδη

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι του STAR, Asia Express με τα πλάνα από τα πρώτα κιόλας λεπτά να είναι καθηλωτικά, ενώ να υπενθυμίσουμε πως θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Κυριακή στις 21:00.

Το ριάλιτι λοιπόν ξεκίνησε με τα 9 ζευγάρια (δείτε τα εδώ) να φωτογραφίζονται αμέριμνα και να κάνουν tour, ωστόσο ο παρουσιαστής, Πέτρος Πολυχρονίδης, τους αιφνιδίασε και τους αποκάλυψε πως εκείνη τη στιγμή ξεκινάνε το πρώτο race ασυλίας.

Έχοντας μόνο ένα ευρώ την ημέρα στη διάθεσή τους, πρέπει να μετακινηθούν με autostop και να εξασφαλίσουν δωρεάν διατροφή και διαμονή. Μέχρι να φτάσουν όμως στο checkpoint της ασυλίας, πρέπει να λύσουν έναν απλό γρίφο, που όμως κάποιους θα τους δυσκολέψει πολύ, να συμμετέχουν σε κυνήγι θησαυρού και να διεκδικήσουν το έπαθλο, αξίας 2.500 ευρώ.

Για όλα αυτά και άλλα πολλά, έχει φροντίσει η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία προηγείται, προετοιμάζει τις αποστολές και μας ξεναγεί σε κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας.

«Τώρα που παραδώσατε όλα τα δικά σας πράγματα θέλω να σας ενημερώσω ότι θα μεταφερθούν στη συνέχεια σε σακίδια του Asia Express και στην πορεία θα λάβετε οδηγίες για το πως θα φτάσετε στα σακίδια σας», είπε ο παρουσιαστής.

Τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα του Asia Express

Οι πρώτες δηλώσεις της Ζενεβιέβ μετά την επιστροφή της από την Ασία

Η κάμερα του Mega Καλημέρα, βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος, και την πρόλαβε λίγο μετά την άφιξή της, και φυσικά ερωτήθηκε για τον καβγά που λέγεται ότι πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και τον Λευτέρη Δημηρόπουλο, ενώ όπως έγινε γνωστό άλλο ζευγάρι αποβλήθηκε πριν βγει στον αέρα το σόου.

Η Ζεν φάνηκε πως δεν είχε ιδέα για το σκηνικό αυτό και πιο χαρακτηριστικά δήλωσε πως δεν έχει ιδέα και πως μάλλον ήταν κάπου αλλού όταν συνέβη αυτό.