Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Love Island: «Όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να...» - Μαρτυρική η πρώτη νύχτα για την Αναστασία

«Κάτι ξέρανε οι Γιώργηδες που με διεκδικήσανε»

Love Island: «Όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να...» - Μαρτυρική η πρώτη νύχτα για την Αναστασία
TV 01.10.2022 00:16
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την πρώτη νύχτα στην βίλα του Love Island χωρισμένοι σε ζευγάρια πέρασαν οι παίκτες και για όλους ήταν μια αρκετά περίεργοι βραδιά, μιας και δεν έχουν γνωριστεί ακόμα καλά, ενώ ο Αλέξανδρος βρίσκεται σε έντονο δίλημμα, μιας και πρέπει να διαλέξει το ταίρι του.

Μάλιστα, ιδιαίτερα δύσκολη νύχτα ήταν για την Αναστασία, η οποία δεν κατάφερε να κοιμηθεί, μιας και τα ροχαλητά του Γιώργου Γεωργίου ξεσήκωσαν όλα τα ζευγάρια στο δωμάτιο.

Το πρώτο βράδυ των παικτών στη βίλα του Love Island

«Αυτό είναι το πρόβλημα του ύπνου μου, ροχαλίζω και ακούγομαι παντού, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το αλλάξω. Καλά είπες εσύ από την αρχή να μπεις στην παρέα του Γιώργου και της Αναστασίας», είπε ο παίκτης με την Αναστασία να του απαντά: «Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν το είπε, εγώ στη μέση κι εσείς δεξιά – αριστερά να ροχαλίζετε και να μην με αφήνετε να κοιμηθώ».

Και σχολίασε αργότερα η Αναστασία στην κάμερα: «Κάτι ξέρανε οι Γιώργηδες που με διεκδικήσανε, όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι, δεν μπόρεσα να κοιμηθώ… από το ροχαλητό».

Τα tweets για την πρεμιέρα του Love Island

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έπρεπε να είχε κοπεί στο μοντάζ αλλά το έδειξαν κανονικά - Το ακατάλληλο πλάνο του Love Island με την Κλαούντια

"Είναι σα να μπήκε σε αποχυμωτή, δείχνει άρρωστη" - Θύελλα αντιδράσεων στο twitter με την εικόνα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Love island

Share