Asia Express highlights πρεμιέρας: Η οικειοθελής αποχώρηση, τα ουρλιαχτά και το πρώτο ζευγάρι που κέρδισε

Όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής 30/9

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express highlights πρεμιέρας: Η οικειοθελής αποχώρηση, τα ουρλιαχτά και το πρώτο ζευγάρι που κέρδισε

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι του STAR, Asia Express με τα πλάνα από τα πρώτα κιόλας λεπτά να είναι καθηλωτικά. Εμείς έχουμε αναλυτικά όλα όσα παρακολουθήσαμε στο πρώτο επεισόδιο.

Τα highlights της πρεμιέρας του Asia Express

Τα πρώτα πλάνα με τα 9 ζευγάρια και η έκπληξη του Πέτρου Πολυχρονίδη

Το ριάλιτι λοιπόν ξεκίνησε με τα 9 ζευγάρια (δείτε τα εδώ) να φωτογραφίζονται αμέριμνα και να κάνουν tour, ωστόσο ο παρουσιαστής, Πέτρος Πολυχρονίδης, τους αιφνιδίασε και τους αποκάλυψε πως εκείνη τη στιγμή ξεκινάνε το πρώτο race ασυλίας.

Έχοντας μόνο ένα ευρώ την ημέρα στη διάθεσή τους, πρέπει να μετακινηθούν με autostop και να εξασφαλίσουν δωρεάν διατροφή και διαμονή. Μέχρι να φτάσουν όμως στο checkpoint της ασυλίας, πρέπει να λύσουν έναν απλό γρίφο, που όμως κάποιους θα τους δυσκολέψει πολύ, να συμμετέχουν σε κυνήγι θησαυρού και να διεκδικήσουν το έπαθλο, αξίας 2.500 ευρώ.

Για όλα αυτά και άλλα πολλά, έχει φροντίσει η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία προηγείται, προετοιμάζει τις αποστολές και μας ξεναγεί σε κάθε γωνιά της μαγευτικής και μυστηριώδους Ασίας.

«Τώρα που παραδώσατε όλα τα δικά σας πράγματα θέλω να σας ενημερώσω ότι θα μεταφερθούν στη συνέχεια σε σακίδια του Asia Express και στην πορεία θα λάβετε οδηγίες για το πως θα φτάσετε στα σακίδια σας», είπε ο παρουσιαστής.

«Ρε μάνα τι κάνεις;» - Ασύλληπτο σκηνικό με Χριστίνα και Δημήτρη Παππά

Ένα από τα πιο απολαυστικά ζευγάρι είναι ασυζητητί η Χριστίνα Παππά με τον γιο της, Δημήτρη, ο οποίος πριν μερικές μέρες έγινε για πρώτη φορά ο μπαμπάς.

Στην πρώτη δοκιμασία, ο οδηγός του αμαξιδίου που μετέφερε μαμά και γιο, σταμάτησε χωρίς να υπάρχει λόγος με αποτέλεσμα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες να τους περάσουν και να μείνουν πίσω.

Αυτό φυσικά εκνεύρισε την Χριστίνα Παππά, η οποία σηκώθηκε πανικοβλημένη από τη θέση της, με τον Δημήτρη να προσπαθεί να την τραβήξει πίσω για να κάτσει ξανά.

«Ρε μαμά, ρε μάνα τι κάνεις; Κάτσε κάτω... Έχουμε και speed limit», είπε ο ίδιος.

Λιποθύμησε μπροστά στα μάτια της - Σάστισε η Ιλάειρα Ζήση

Την ώρα που μιλούσε στην κάμερα η Ιλάειρα Ζήση, ο κάμερα μαν λιποθύμησε μπροστά στα μάτια της, με την ίδια φυσικά να ταράζεται πολύ.

«Ξαφνικά, εκεί που έκανα την δήλωση στον κάμεραμαν για να του πω ότι δεν έχω κάτι για να μπω μέσα, πέφτει στα πόδια μου, παιδιά. Λιποθυμάει, χάνει τις αισθήσεις του, αρχίζω να του κάνω αέρα, ξεχνάω τα πάντα και κοιτάω την ασφάλεια του ανθρώπου για να είναι καλά και περιμένω τον Μαυρίκιο να βγει», είπε στην κάμερα μετά από λίγο η Ιλαέιρα.

Έχασε για ώρες τον Δημήτρη και ούρλιαζε συνεχώς - Πανικοβλημένη η Χριστίνα Παππά

Τα απρόοπτα, οι εκπλήξεις και οι δυσκολίες ξεκίνησαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά της πρεμιέρας του Asia Express, με τα 9 ζευγάρια να πραγματοποιούν ήδη την πρώτη τους δοκιμασία στη Καμπότζη.

Αρχικά λοιπόν έπρεπε να βρουν τα σακίδια με το όνομά τους και να βάλουν εκεί ότι είχαν μέσα στις βαλίτσες τους. Μάλιστα λοιπόν, κάποια στιγμή, η Χριστίνα Παππά βρήκε το σακίδιο το δικό της, αλλά και του γιου της, Δημήτρη Παππά και άρχισε να τον φωνάζει, χωρίς όμως να τον βρίσκει.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, ωστόσο εκείνη ήταν φανερά ταραγμένη.

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Είναι ανθρώπινο. Δε γινόταν να μη σταματήσω να τη βοηθήσω», είπε η Κρίστη Καθάργια. Λίγα λεπτά αργότερα μαμά και γιος συναντήθηκαν με τον Δημήτρη να λέει: «Εδώ χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα».

Οι νικητές της πρώτης δοκιμασίας - Κέρδισαν το έπαθλο των 2.500 ευρώ

Πρώτοι τερμάτισαν ο Νάσος Γαλακτερός και ο γιος του Παύλος, διεκδικώντας το έπαθλο των 2.500 ευρώ. Ακολούθησαν η Χριστίνα Παππά με τον Δημήτρη Παππά και τρίτοι ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster.

Τα 3 αυτά ζευγάρια λοιπόν κλήθηκαν να συναρμολογήσουν τα Άνγκορ Βατ βάζοντας τα κομμάτια στη σωστή θέση, κάτι που ήταν αρκετά δύσκολο και απαιτητικό, μιας και ήδη ήταν πολύ κουρασμένοι, ωστόσο έβαλαν τα δυνατά τους.

Τελικά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με τον Fipster κατάφεραν να κερδίσουν το μενταγιόν των 2.500 ευρώ αφού έφτιαξαν το άγαλμα σωστά.

Πρωταγωνιστής του Κωνσταντίνου & Ελένης ο εκφωνητής του νέου ριάλιτι του STAR, Asia Express

Φυσικά, όση ώρα βρίσκεται στον αέρα το Asia Express, τρένταρε στις πρώτες θέσεις του Twitter, με τους περισσότερους χρήστες να το αποθεώνουν. Μάλιστα, ανάμεσα στα tweets ήταν κι ένα που αποκάλυψε πως ο εκφωνητής είναι ο αγαπημένος Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης, Στέργιος Νένες!

Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του Μαυρίκιου - Δύσκολες στιγμές για την Ιλάειρα Ζήση

ο ζευγάρι ταλαιπωρήθηκε αρκετά στην πρώτη δοκιμασία, ειδικά στο τέλος, όταν έπρεπε να κάνει οτοστόπ και να βρει μέρος για να κοιμηθεί. Ωστόσο, η κούραση της ημέρας ήταν έντονη και μάλιστα κάποια στιγμή διαπίστωσαν πως έχουν χάσει τον χάρτη, κάτι που θα τους δυσκολέψει πολύ στην πορεία.

Όλα αυτά λοιπόν έκαναν την Ιλάειρα να μην αντέχει και να ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά του Μαυρίκιου. Ο ίδιος μάλιστα της είχε υποσχεθεί πώς εάν πιεστεί αρκετά και δεν αντέχει, θα αποχωρήσουν.

Τα μάζεψαν και έφυγαν - Το ζευγάρι που αποχώρησε οικειοθελώς από το πρώτο επεισόδιο

Στο τέλος του επεισοδίου, εμφανίστηκαν στον Πέτρο Πολυχρονίδη 8 αντί για 9 ζευγάρια και όπως ανακοίνωσε αμέσως μετά στους υπόλοιπους ο παρουσιαστής, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είχαν αποχωρήσει οικειοθελώς νωρίτερα, λόγω των αντίξοων συνθηκών που επικρατούσαν

«Είμαστε εδώ αλλά δεν είμαστε όλοι, ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το Asia Express», ήταν τα λόγια του παρουσιαστή.

«Για μένα το πιο δύσκολο είναι το να βλέπω την Ιλάειρα να μη χαμογελάει. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό», δήλωσε στις κάμερες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ενώ η Ιλάειρα Ζήση συμπλήρωσε: «Δεν μπορούσα να αντέξω το γεγονός ότι είχα να αναζητήσω στέγη από κάποιον που δεν μπορεί, δεν αντέχει να με φιλοξενήνει, δεν αντέχει να μου δώσει ένα πιάτο φαγητό και μέσα μου ψυχικά εγώ δεν το άντεχω. Συγγνώμη».

«Αυτή η μία μέρα μου δίνει μάθημα ζωής, ως προς τον τρόπο που ζουν άνθρωποι μακριά μας και ως προς τον τρόπο που πρέπει να διαχειριζόμαστε δύσκολες συνθήκες καθημερινότητας», κατέληξε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.