Μία Νύχτα του Αυγούστου: Καθηλωτικό το αποψινό 2/10 πρώτο επεισόδιο - 6 χρόνια μετά τη δολοφονία της Άννας...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μία Νύχτα του Αυγούστου: Καθηλωτικό το αποψινό 2/10 πρώτο επεισόδιο - 6 χρόνια μετά τη δολοφονία της Άννας...

Η συνέχεια της σειράς Το Νησί, με τίτλο Μία Νύχτα του Αυγούστου (δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα), επιστρέφει απόψε 2/10 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ και το πρώτο επεισόδιο πρόκειται να είναι καθηλωτικό. Το νήμα της αφήγησης ξετυλίγεται με αφετηρία τη δολοφονία της Άννας Πετράκη (Ευγενία Δημητροπούλου), από τον σύζυγό της Ανδρέα Βανδουλάκη (Γιάννης Στάνκογλου), μια νύχτα του Αυγούστου, έξι χρόνια πριν, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή τον ξάδελφό του, τον Μανώλη Βανδουλάκη (Γιώργος Καραμίχος).

Τι θα δούμε απόψε 2/10 στο πρώτο επεισόδιο του Μια Νύχτα του Αυγούστου

25 Αυγούστου 1963. Έξι χρόνια κλείνουν από τη δολοφονία της Άννας Βανδουλάκη. Ο σύζυγός της, και φονιάς της, Ανδρέας, βρίσκεται στη φυλακή με ισόβια κάθειρξη. Κανείς δεν τον έχει επισκεφθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Κανείς, εκτός από μια καινούργια επισκέπτρια που έρχεται τώρα να τον βρει -άγνωστο γιατί. Την ίδια στιγμή, στον Πειραιά, ένας μυστηριώδης άνδρας, με άγνωστο σε όλους παρελθόν, κάνει τα πάντα για να πάρει ξανά στα χέρια του το χαμένο σκουλαρίκι μιας γυναίκας. Είναι ο Μανώλης. Ο ξάδελφος του Ανδρέα. Και το σκουλαρίκι ανήκε κάποτε στην Άννα. Την Άννα, που αγάπησε τον Μανώλη και πέθανε για χάρη του.

Αγνώριστη η Καβογιάννη για τις ανάγκες της σειράς

Την εκρηκτική και σπουδαία Μαρία Καβογιάννη αυτή τη σεζόν δεν θα την απολαύσουμε μόνο στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Μαέστρο, αλλά και στη σειρά της ΕΡΤ «Μια νύχτα του Αυγούστου» (δείτε εδώ το τρέιλερ της σειράς), η οποία ουσιαστικά είναι η συνέχεια της εμβληματικής σειράς «Το νησί».

Η ηθοποιός από ότι φαίνεται, από φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε μία ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της για τις ανάγκες του ρόλου της στην σειρά και ομολογούμε πως της πάει ιδιαίτερα μιας και έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα!

Εκτός όμως από την αλλαγή στα μαλλιά της από τις εικόνες διακρίνεται πως έχει επίσης χάσει και αρκετά κιλά, μιας και φαίνεται αδυνατισμένη.

Η Μαρία Καβογιάννη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν