«Μια νύχτα του Αυγούστου»: Γιουλίκα Σκαφιδά και Αλέξανδρος Λογοθέτης μας ''ξεναγούν'' στο πρώτο γύρισμα της σειράς

Πέρασαν 12 χρόνια και είναι πάλι μαζί...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Μια νύχτα του Αυγούστου»: Γιουλίκα Σκαφιδά και Αλέξανδρος Λογοθέτης μας ''ξεναγούν'' στο πρώτο γύρισμα της σειράς

Όλο και πλησιάζει η στιγμή που θα δούμε στους δέκτες μας μέσω της συχνότητας της ΕΡΤ τη νέα σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» που αποτελεί τη συνέχεια από το «Νησί», του αριστουργήματος της Βικτόριας Χίσλοπ που αγαπήθηκε όσο λίγα. Έχουν ήδη διαρρεύσει τα ονόματα πολλών ηθοποιών που θα είναι στο cast, μεταξύ των οποίων είναι και η Γιουλίκα Σκαφιδά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, που μετά από 12 χρόνια συναντιούνται ξανά στη συνέχεια της σειράς και μας παρουσίασαν φωτογραφίες από το πρώτο γύρισμα.

Η Σκαφιδά άλλωστε είχε φροντίσει ήδη να αποκαλύψει στο κοινό της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram ότι επιστρέφει στο ρόλο της Μαρίας Πετράκη που αγαπήθηκε στο νησί, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της που μετά από τόσα χρόνια γυρνάει σε γνώριμα μέρη. Μάλιστα είχε φροντίσει να ανεβάσει και μια πολύ έξυπνη φωτογραφία ως spoiler.

Oι φωτογραφίες που ανέβασαν Σκαφιδά και Λογοθέτης από το πρώτο γύρισμα της σειράς «Μια νύχτα του Αυγούστου»

«12 χρόνια πέρασαν και μας προσπέρασαν αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πάλι μαζί», γράφει ο Αλέjανδρος Λογοθέτης σε ένα story του στο instagram.

Η Γιουλίκα Σκαφιδά ενθουσιασμένη στο set της νέας σειράς

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης στο ρόλο του γιατρού

Η Γιουλίκα Σκαφιδά και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης
Η Γιουλίκα Σκαφιδά και ο Λογοθέτης στα γυρίσματα της σειράς

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης με τη Βικτώρια Χίσλοπ

Η υπόθεση και οι συντελεστές της σειράς

Η ΕΡΤ με πολύ ενθουσιασμό ανακοίνωσε πως την επόμενη σεζόν θα έχει στο πρόγραμμα της, τη νέα πολυσυζητημένη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου». Η σειρά, βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία απασχόλησε πρόσφατα, σχετικά με το τι θα συμβεί με το Νησί 2.

Το κανάλι και η συγγραφέας, σφραγίζουν έτσι την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους, που άρχισε τη φετινή σεζόν με το «Καρτ Ποστάλ».

Η νέα δραματική σειρά, που αποδεικνύεται επίκαιρη όσο ποτέ, διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’50, και έχει στο επίκεντρό της τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

Η Ζωή Σγουρού θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου, ενώ στο καστ των πρωταγωνιστών συμπεριλαμβάνονται πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί με διθυραμβικές ερμηνίες.

Τα γυρίσματα της νέας σειράς, που θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια, θα αρχίσουν τον Μάιο και την εκτέλεση της παραγωγής έχει αναλάβει η Need a Fixer.