Asia Express: Κατερρεύσε ο Fipster μπροστά στις κάμερες - «Δεν μπορώ άλλο, δεν αντέχω!»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Asia Express: Κατερρεύσε ο Fipster μπροστά στις κάμερες - «Δεν μπορώ άλλο, δεν αντέχω!»

Ένα ακόμη επεισόδιο του Asia Express όπου προβάλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 2/10 όπου η Χριστίνα Κολέτσα από τα πρώτα κιόλας λεπτά σχολιάστηκε όσο τίποτα άλλο από τους χρήστες στο Twitter.

Από την άλλη ωστόσο, τα ζευγάρια έπρεπε να έρθουν αντιμέτωποι και με τις καιρικές συνθήκες που δεν ήταν καθόλου υπέρ τους αφού αναγκάστηκαν να περπατήσουν και να κάνουν autostop μέσα στη βροχή. Μάλιστα, έπρεπε να βρουν και μέρος προκειμένου να κοιμηθούν.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο ένας από τους διαγωνιζόμενους όπου κατέρρευσαν ήταν και ο Fipster όπου τον είδαμε να ξεσπάει σε λυγμούς αφού κανείς δεν μιλούσε αγγλικά και δεν μπορούσε να βρει σπίτι για να μείνει.

"Λύγισε" ο Fipster στο Asia Express

Απλό και λιτό: Το μήνυμα στήριξης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster για το “Asia Express”

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν αυτοί που ευχήθηκαν μέσα από τα social media στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Φίλιππο Ιωάννου καλή επιτυχία για την συμμετοχή τους στο “Asia Express”, όπως έκανε στα πρώτα λεπτά της πρεμιέρας η Μαίρη Συνατσάκη.

Ωστόσο, το ίδιο έκανε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του ζευγαριού και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησαν. Καλή επιτυχία Ελλάδα!» και πρόσθεσε μια φατσούλα που γελάει.

Με την φωτογραφία λοιπόν αυτή, φαίνεται πως η δημοσιογράφος διέψευσε τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει.

undefined