Love Island highlights 4/10: Τα πρώτα φιλιά μεταξύ 2 παικτών και η είσοδος μιας νέας παίκτριας

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Love Island highlights 4/10: Τα πρώτα φιλιά μεταξύ 2 παικτών και η είσοδος μιας νέας παίκτριας

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 4/10 επεισόδιο του Love Island, στο οποίο μάλιστα είδαμε τόσο τα πρώτα φιλιά μεταξύ των 2 παικτών όσο και την είσοδο μιας νέας παίκτριας.

Τα 4/10 highlights του Love Island

Σαφής η χημεία ανάμεσα σε Κόρκα και Κλαούντια - Τα καυτά φιλιά και οι αγκαλιές μέσα στο βράδυ

Συνεχίζεται η προβολή του Love Island του ριάλιτι που ήρθε για να ταράξει τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης. Ο ερωτισμός στην Τενερίφη είναι διάχυτος και τα ζευγαράκια μετά τις αλλαγές φαίνεται να καταλήγουν σιγά σιγά. Ένα από αυτά είναι ο Κόρκας με την πληθωρική Κλαούντια που πέρασαν το βράδυ αγκαλιά, ενώ αντάλλαξαν και καυτά φιλιά μπροστά στα αδιάκριτα μάτια όλων.

Η Κλαούντια έχει ήδη τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα και μάλιστα ήταν και πρωταγωνίστρια σε ένα πλάνο που θα έπρεπε να έχει κοπεί στο μοντάζ(δείτε το εδώ).

Οι εικόνες και τα πλάνα, μιλάνε από μόνα τους!

Πήγε το κράξιμο σύννεφο - Τα πρώτα σχόλια των αγοριών και των κοριτσιών για την Ιωάννα

Για την βίλα του Love Island οι εκπλήξεις δε φαίνεται να σταματούν ποτέ. Έτσι στο 1/10 επεισόδιο, είδαμε την είσοδο μιας νέας παίκτριας της πληθωρικής Ιωάννας, που μπορεί να εντυπωσίασε την πλειοψηφία των αντρών, ωστόσο οι γυναίκες την κοιτούν με μισό μάτι. Τόσο τα προσόντα της όσο και ο λίγο υπεροπτικός χαρακτήρας της δεν πέρασαν απαρατήρητα με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν...

Βαρέσανε διάλυση Θοδωρής και Μαρία - Η ατάκα που του είπε και τον άφησε άφωνο

Όλα τα έχει και το 4/10 επεισόδιο του Love Island στον ΣΚΑΙ. Τσακωμούς, ζήλιες, φιλιά, αλλά και έναν άδοξο χωρισμό, αυτόν μεταξύ του Θοδωρή και της Μαρίας. Της ξανθιάς παίκτριας δεν της έβγαινε το ειδύλλιο για αυτό και είπε να το λήξει μια ώρα αρχύτερα, ξεκαθαρίζοντάς του ότι δεν τον βλέπει ερωτικά.

Από την άλλη παρά το γεγονός ότι το ματάκι του Κόρκα παίζει με την Ιωάννα, φαίνεται να υπάρχει χημεία με την Κλαούντια, αφού αντάλλαξαν καυτά φιλιά μπροστά σε όλους, ενώ το βράδυ κοιμήθηκαν και αγκαλίτσα στο ίδιο κρεβάτι.

Σαν φίλο βλέπει τον Θοδωρή η πληθωρική Μαρία, με τον ίδιο να γελά, ωστόσο να σέβεται την απόφασή της. Πίσω από τις κάμερες βέβαια είπε άλλα, αφού δεν φαίνεται να συμφωνεί με το γεγονός ότι έβγαλε συμπεράσματα για αυτόν μέσα σε πέντε μέρες που βρίσκονται στην Τενερίφη.