Πλησιάζει η πρεμιέρα του ''Maestro'' του Παπακαλιάτη - Το τρέιλερ της πολλά υποσχόμενης σειράς

Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πλησιάζει η πρεμιέρα του ''Maestro'' του Παπακαλιάτη - Το τρέιλερ της πολλά υποσχόμενης σειράς

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει μετά από χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, με ένα νέο εγχείρημα, το «Μaestro», φιλοδοξώντας να μεταφέρει την κινηματογραφική ματιά του και στην μικρή οθόνη. Το Mega κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα το τρέιλερ της σειράς, η οποία θα αποτελείται από εννιά επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30.

Άλλωστε για να παράγει αυτό το μεγάλο εγχείρημα ο Παπακαλιάτης είχε από πίσω του μια γερή στήριξη. Ο γνωστός ηθοποιός έλαβε επιχορήγηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ(δείτε εδώ το ιλιγγιώδες ποσό), το οποίο θα του επιτρέψει να βγάλει ένα πολύ αξιοπρεπές και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Το τρέιλερ του Μaestro του Παπακαλιάτη

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα.

Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Στα εννιά επεισόδια του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας».

Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τις ερωτικές σκηνές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Η κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» με αφορμή την συνέντευξη Τύπου για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μίλησε και η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου όπου είναι η πρωταγωνίστρια του "Maestro" (δείτε εδώ τον πρώην σύντροφό της).

«Από θέμα καιρού ήταν η πιο δύσκολη μέρα των γυρισμάτων. Ο καιρός ήταν ένα σοβαρό ζήτημα, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι εμείς έπρεπε να μπούμε με τον Χριστόφορο στην κάμερα, να έχουμε ερωτικές σκηνές, όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά» ανέφερε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε αναφορικά με τις ερωτικές σκηνές: «Δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πάρα πολύ. Ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ και μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε».