Η Γη της Ελιάς (6/10): «Το δικαστήριο κηρύσσει...» - Απόψε η απόφαση του δικαστηρίου για την Αθηνά

Οι σημερινές 6/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς (6/10): «Το δικαστήριο κηρύσσει...» - Απόψε η απόφαση του δικαστηρίου για την Αθηνά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς η οποία προβάλλεται για δεύτερη σεζόν με μεγάλη επιτυχία. Απόψε 6/10 θα παρακολουθήσουμε την απόφαση του δικαστηρίου για την Αθηνά. Να σημειωθεί πως πρόσφατα επικράτησε σάλος με κάποιες σκηνές και τηλεθεατές έκαναν λόγω για το ΕΣΡ.

Οι σημερινές 6/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 18

Ο Κουράκος διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξαναμιλήσουν. Η Άννα σκέφτεται να προχωρήσει σε συγκατοίκηση με τον Λεωνίδα, αλλά ο Αποστόλης αρνείται να δεχτεί τον Λεωνίδα στο σπίτι τους. Η φίλη της Στέλλας, η Κατερίνα, εμφανίζεται στη Μάνη, αλλά τα νέα που μοιράζεται με τη Χάιδω δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Ο Μάνος ανακοινώνει στη Μαργαρίτα πως θέλει να την προσλάβει και παλι στον ελαιώνα, δίνοντάς της έτσι μια οικονομική ανάσα. Η Αλκμήνη βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη. Η Εύα αναλαμβάνει μια νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Το spoiler της Αντιγόνης Κουλουκάκου για την Γη της Ελιάς

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 3/10 η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον τηλεοπτικό της ρόλο ως «Ιουλία» στη Γη της ελιάς.

«Η Ιουλία που άνοιξε την πόρτα και έφυγε μπορεί να ήταν η αφορμή να βγουν τα πραγματικά προβλήματα. Δεν ερωτεύτηκε ποτέ τον Γιώργη απλά για πρώτη φορά ένιωσε ότι κάποιος την διεκδικεί.

Έχει μεγαλώσει με κάποια συγκεκριμένα στερεότυπα που δεν μπορεί να ξεπεράσει. Τα έχει περάσει ως ηθική μέσα της. Ο Στάθης είναι αγάπη 20 χρόνων και έρωτας. Αλλά θα δοθεί μια ευκαιρία στον Γιώργη πάντως!», αποκάλυψε η ηθοποιός.