Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω

Ποια είναι η πρώτη καλεσμένη στην αποψινή 6/10 πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νίκος Χατζηνικολάου με την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με πρώτη καλεσμένη ένα πολύ δυνατό πρόσωπο της τηλεόρασης που απασχόλησε πρόσφατα με τη προσωπική της ζωή.

Ο σταθμός του Αμαρουσίου λοιπόν, εξέδωσε ανακοίνωση με τα όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε Πέμπτη 6/10 στην μεγάλη πρεμιέρα.

Η ανακοίνωση ρου ΑΝΤ1 για το Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου

Απόψε στις 23:00, η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Πρώτη καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου, η Άντζελα Γκερέκου.

Η Άντζελα Γκερέκου ξεφυλλίζει το άλμπουμ με τις σπάνιες στιγμές από τη ζωή και τον γάμο της, με τον Τόλη Βοσκόπουλο (δείτε εδώ φωτογραφίες από το γάμο τους).

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη γνωριμία τους και αποκαλύπτει τι τον πλήγωσε περισσότερο.

Εξηγεί, επίσης, πώς και γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση και τι σκέφτεται για το μέλλον της στην πολιτική.

Απόψε στις 23:00, στη μεγάλη πρεμιέρα του «Ενώπιος Ενωπίω», η Άντζελα Γκερέκου μιλά για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Λίγα λόγια για την Άντζελα Γκερέκου

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και υποκριτική στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου, ενώ εντάχθηκε και μαθήτευσε στην ομάδα του Ιταλού σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελλίνι. Έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και έχει συνεργαστεί με πολλούς και σημαντικούς Έλληνες σκηνοθέτες. Πρωταγωνίστησε στην ελληνο-βρετανική παραγωγή «Το κορίτσι της Μάνης», η οποία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών. To 1993 παρουσίασε την ελληνική εκδοχή της διεθνούς παραγωγής Παιχνίδια χωρίς σύνορα που προβλήθηκαν απο την ΕΤ1.

Έχει εργασθεί ως αρχιτέκτονας στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. σε ειδικά προγράμματα για την ανάπλαση υποβαθμισμένων περιοχών της Αθήνας και έχει εκπονήσει μεγάλο αριθμό αρχιτεκτονικών μελετών για την ευρύτερη περιοχή της Κέρκυρας.

Έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο της Όλγας Δελή στη σειρά η Πρόβα του νυφικού. Η τελευταία σειρά που έπαιξε στη τηλεόραση πριν ασχοληθεί με την πολιτική ήταν η σειρά Τα παιδιά της Νιόβης.

Το 1998 έπαιξε στην θεατρική παράσταση Ήρθες σαν όνειρο στο θέατρο Ακροπόλ μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Επίσης έχει γράψει και στίχους για τραγούδια τα οποία ερμήνευσε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές "Στη σκιά του χρήματος", "Μια γυναίκα από το παρελθόν", "Ο ήχος της σιωπής", "Τμήμα Ηθών", "Παιχνίδια χωρίς σύνορα", "Τολμηρές Ιστορίες", "Μαγική Νύχτα", "Η πρόβα του νυφικού", "Ένοχη Αγάπη", "Τα παιδιά της Νιόβης", "Η Γη της Ελιάς".

Άντζελα Γκερέκου Ενώπιος Ενωπίω

Πολιτική

Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ το 2004 (επανεξελέγη το 2007, το 2009 και τον Ιούνιο 2012), ενώ στις 6 Οκτωβρίου του 2009 τοποθετήθηκε υφυπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητα τον Τουρισμό στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Στις 17 Μαΐου 2010 η εφημερίδα Ελευθεροτυπία σε πρωτοσέλιδό της ισχυρίστηκε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος οφείλει εδώ και χρόνια στην ΙΓ' ΔΟΥ Αθηνών περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ τα οποία δεν έχει καταβάλει, καθώς και ότι έχει να πληρώσει φόρο εισοδήματος από το 1993. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου από υφυπουργός Τουρισμού επικαλούμενη λόγους ευθιξίας.

Στις 8 Νοεμβρίου 2012 ο Ευάγγελος Βενιζέλος την διέγραψε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, στην οποία επανεντάχθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2013.

Στις 27 Μαρτίου 2014 ηγήθηκε συνδυασμού στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.