Dot: Πρεμιέρα αύριο 8/10 σε νέο κανάλι με καλεσμένο ''φωτιά''

Είναι σίγουρα στην επικαιρότητα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Dot: Πρεμιέρα αύριο 8/10 σε νέο κανάλι με καλεσμένο ''φωτιά''

Πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει η αγαπημένη εκπομπή «Dot» που για τη φετινή σεζόν μετακόμισε από τον ΣΚΑΙ στο STAR. Παρουσιαστές θα είναι ο έμπειρος Μίνως Θεοχάρης, ενώ στη θέση της Νάντιας Μπουλέ θα δούμε την Νάντια Κοντογεώργη. Μάλιστα για το πρώτο επεισόδιο μας επιφυλάσσουν έναν καλεσμένο, που σίγουρα τραβάει τα βλέμματα πάνω του.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρχε ολόκληρο παρασκήνιο πίσω από τη συνέχεια της εκπομπής, αφού πολλά είχαν πέσει στο τραπέζι(δείτε εδώ). Τελικά αλλάχθηκε μόνο η παρουσιάστρια, ενώ έγινε και η αλλαγή του καναλιού, χωρίς να αλλάξει όμως το όνομα και το ύφος της εκπομπής.

Πρεμιέρα για το DOT με καλεσμένο - έκπληξη

Πρώτος καλεσμένος στην πρεμιέρα του DOT, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 13:50, είναι ο Γιώργος Καράβας. Ο λαμπερός κριτής του GNTM 5 περιγράφει τη σχέση που έχει με τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου όταν κλείνουν οι κάμερες και εξηγεί γιατί λατρεύει τη Σοφία Χατζηπαντελή. Ακόμη, μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο γάμος του με τη Ραφαέλα Ψαρρού, μέσα από τις οποίες τελικά βγήκαν πιο δυνατοί, αλλά και για τα πρώτα του βήματα στο modeling.

Ο Γιώργος Καράβας στο DOT

Η τελευταία ανάρτηση της Μπουλέ μετά το τέλος του DOT

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Κυριακής 10/7 η εκπομπή Dot που κάνει αύριο πρεμιέρα στο STAR με την Νάντια Μπουλέ, λίγο μετά το φινάλε, να προχωρά σε μια συγκινητική και μακροσκελή ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Καθώς σήμερα θα προβληθεί το τελευταίο Dot της σεζόν, είναι η σωστή ώρα για μια μικρή αναδρομή και πολλά ευχαριστώ! Αυτή η χρονιά ήταν πολύ ιδιαίτερη για εμένα γιατί ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα για δουλειά, με ωράριο μαμάς. Με το μυαλό μου στο μωρό και τρέχοντας να προλάβω να γυρίσω στο σπίτι για να την δω.

Ήταν επίσης μια τηλεοπτική χρονιά με συγκινήσεις, γιατί με τον Μίνω νιώσαμε πραγματικά την εκτίμηση των ανθρώπων που έκατσαν μαζί μας στον καναπέ του Dot και μας άνοιξαν την καρδιά και το μυαλό τους, απλόχερα. Τους ευχαριστούμε ειλικρινά.

Ήταν μια χρονιά με νέες γνωριμίες στη δουλειά, με ανθρώπους που δούλευαν καθημερινά για την εκπομπή και έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους για να βγει το περιεχόμενο και το αισθητικό αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει το Dot εδώ και χρόνια. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά γιατί δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε μπροστά από τις κάμερες χωρίς εσάς. @plana.productions

Μινάκο μου, αρνούμαι να σε χαιρετήσω, έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα, μαζί! Το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που μας παρακολουθήσατε και μας στείλατε τα σχόλια και την καλή σας ενέργεια τη φετινή τηλεοπτική χρονιά

Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή ξεκούραση! Υ.Γ Στη φωτό δυστυχώς δε συμπεριλαμβάνονται όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής, τους ευχαριστούμε όμως ΟΛΟΥΣ από καρδιάς!», έγραψε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.

Το αντίο της Νάντιας Μπουλέ μετά το τέλος του Dot