Love Island: Τεράστια ανατροπή - Αυτόν τον παίκτη επέλεξε η Αναστασία για ταίρι της

Τους άφησε όλους άφωνους...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Love Island: Τεράστια ανατροπή - Αυτόν τον παίκτη επέλεξε η Αναστασία για ταίρι της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα είχε πει και σήμερα τα λόγια της έγιναν πράξη. Τίποτα δεν έμεινε όπως πριν στο Love Island και αφού οι single ήταν πολλοί, τα ζευγάρια έκαναν ανακατατάξεις μεταξύ τους. Μία από τις παίκτριες που κλήθηκε να διαλέξει ταίρι ήταν και η Αναστασία Σιδηροπούλου, που τους άφησε όλους άλαλους, αφού επέλεξε το απόλυτο outsider...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κατέληγε με τον Γεωργίου, αφού όπως είδαμε και στο προηγούμενο επεισόδιο τσακώθηκαν άσχημα με τον ίδιο απογοητευμένο από την συμπεριφορά της να της λέει αντίο.

Αυτόν τον παίκτη διάλεξε για ταίρι η Αναστασία

Και εκεί που όλοι θα περίμεναν κανέναν πιο ηχηρό, η Αναστασία επέλεξε τον Βασίλη, που έμεινε με το στόμα ανοιχτό, με την αιτιολογία ότι θέλει να την βάλει στον ίσιο δρόμο της γυμναστικής...

Χαμός στο twitter με την συμπεριφορά του Γιώργου απέναντί της

Υπήρξε κάποιος που δεν χάρηκε καθόλου από την είσοδο του Αργύρη στο παιχνίδι και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Γεωργίου, αφού θεωρεί ότι θα του φάει την μεγάλη του αγάπη, την Αναστασία.

Έκανε και εκείνος το λάθος να παραδεχτεί ότι του αρέσει, έχουμε και τον Γεωργίου να δηλώνει ερωτευμένος όπου σταθεί και όπου βρεθεί και να απορρίπτει την Ιωάννα, δεν ήθελε και πολύ για να ξεσπάσει η νέα κόντρα. Το twitter βέβαια δεν βρήκε και πολύ χαριτωμένη την συμπεριφορά του αφού τον χαρακτηρίζει εμμονικό, σε σημείο επικινδυνότητας.