Έκαναν πρεμιέρα οι ''Ρίζες'' - Οι καλεσμένοι του Θανάση Ευθυμιάδη που συγκλόνισαν με τις ιστορίες τους

Η μεγάλη επιστροφή στην μικρή οθόνη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έκαναν πρεμιέρα οι ''Ρίζες'' - Οι καλεσμένοι του Θανάση Ευθυμιάδη που συγκλόνισαν με τις ιστορίες τους

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο 8/10 η νέα εκπομπή του Mega «Ρίζες» με παρουσιαστή τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ο ίδιος επιφύλασσε για το πρώτο επεισόδιο αρκετούς καλεσμένους, οι οποίοι τον φιλοξένησαν στο χώρο τους και του έδειξαν πως περνούν τη διαφορετική καθημερινότητά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός απέχει πάρα πολλά χρόνια από την τηλεόραση και προτιμά να κάνει μια ήσυχη ζωή με τη σύζυγό του μακριά από εξαρτήσεις, ενώ σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε αυτό που απασχολούσε τους πάντες(για ποιο λόγο αποσύρθηκε από την μικρή οθόνη).

Η πρεμιέρα του Θανάση Ευθυμιάδη στις Ρίζες

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Θανάσης Ευθυμιάδης συνάντησε τη Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία μίλησε για την κατάθλιψη που βίωσε και για το πώς βρήκε τη δύναμη να προχωρήσει στη ζωή της. Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Παπαναστασάτος υποδέχεται τον Θανάση στο Καπανδρίτι και τον μυεί στην πρακτική του sweat lodge. Στον Όλυμπο, ο Θανάσης περπάτησε σε μονοπάτια, κάνει μπάνιο σε έναν παγωμένο καταρράκτη και εκτέλεσε ασκήσεις καλλισθενικής με τον Ιωνάθαν Χουλιαρό.

Επιστροφή στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο ακροβάτης Manuk Καρυωτάκης με την ομάδα του έδειξαν στον Θανάση ασκήσεις ισορροπίας και ακροβατικά. Τέλος, ο γιατρός Νίκος Κωστόπουλος εξήγησε τις αρχές της αγιουρβέδα και παρουσίασε ασκήσεις αναπνοής πραναγιάμα και γιόγκα, που είναι χρήσιμες για την αντιμετώπιση του στρες.

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του MEGA μας προτρέπει να σταματήσουμε για λίγο να τρέχουμε, να κοιτάξουμε μέσα μας και να ανακαλύψουμε τις «Ρίζες» μας.

Η θεματολογία της εκπομπής Ρίζες

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» μάς ταξιδεύει σε τοποθεσίες όπου αναδεικνύεται η σπάνια ομορφιά της ελληνικής φύσης. Μας μυεί σε πρακτικές ευεξίας και σε πνευματικές οδούς που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας. Μας προσφέρει μία διέξοδο από τους στερεοτυπικούς κανόνες και τους αγχωτικούς ρυθμούς ζωής, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Βιολογικοί καλλιεργητές, καλλιτέχνες, σεφ, εκπαιδευτές εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων και άνθρωποι που αποφάσισαν να ζήσουν στην επαρχία, μιλούν με τον Θανάση Ευθυμιάδη για τα βιώματα και τις εμπειρίες τους».

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Αριστομενόπουλος, Νίνα Μαρία Πασχαλίδου

Παραγωγή: White Room